Takie niedopracowane animacje tylko wyostrzaja nasza wyobraznie, jak to bedzie naprawde wygladalo. Te twierdzenie ma tez swoj mius, mozemy sobie zaduzo wyobrazic...
To że jak nie wiem czy śmiać się czy płakać, to wybieram pierwsze...Lepiej na nerwy robiGeno said:...oświeć mnie Yellow i wytłumacz co w tym śmiesznego?
Wciąż uważam ,że grubo przesadzasz na gfranicy histerii nie znając efektu końcowego...Yellow said:To że jak nie wiem czy śmiać się czy płakać, to wybieram pierwsze...Lepiej na nerwy robiGeno said:...oświeć mnie Yellow i wytłumacz co w tym śmiesznego?
Histeria czasem objawia się śmiechem - chodzi o to głównie ,że nie ma sensu płakać czy śmiać się bo taki element jak "przenikanie" na pewno będzie/jest szlifowany ....Hamsin1901 said:geno nierozumie cie, jak na granicy histeri jak on sie smieje z tego :d
Zwłaszcza, że tamte filmiki były zapewne robione specjalnie na TzW, i może dlatego wyglądają jakby były tworzone w pośpiechu.Geno said:(...)chodzi o to głównie ,że nie ma sensu płakać czy śmiać się bo taki element jak "przenikanie" na pewno będzie/jest szlifowany ....
W kwestii "reklamowania" Wiedzmina jako gry opartej na Aurorze, żadnych zmian nie będzie. A już na pewno to nam nie zaszkodziło, wręcz przeciwnie . Jeżeli już się kojarzy, to wydawcom przede wszystkim z dobrymi tytułami, które się już ukazały, jak i tymi w produkcji np Neverwinter nights 2. A graczom? Wbrew tego rodzaju opiniom, gracze(w tym i ja ) nie zwracają uwagi na engine na jakim powstała gra, np kogo interesuje że ostatnie dwie części Prince of Persia powstały na stareńkim obecnie silniku pierwszego Unreala?Podsumowując, wybór właśnie silnika Aurory , podyktowany był głównie jego rozbudowanymi narzędziami do tworzenia gier rpg, a nie możliwościami graficznymi. Jak już Żbiku wielokrotnie podkreślał, renderer czyli praktycznie wszystko co widzimy na ekranie jest napisane od nowa.macell said:Troche sobie sami zaszkodziliscie poczatkowym reklamowaniem Wiedzmina jako gry zbudowanej na Aurorze. Rozumiem, ze mialo to dodac Wiedzminowi splendoru, ale ludziom ten silniczek kojarzy sie raczej z przestarzala juz grafika. Moze czas zaakcentowac w oficjalnych materialach unikatowosc autorskiego engine'u opartego na AurorzeZbiku said:Nic nie musielismy wyciskac, bo - po raz 99-ty - jezeli chodzi o renderer, z Aurory nie zostalo nic.![]()
Jejku...czy ja mówię, że cała gra będzie taka?mówię tylko, że mogliby bardziej dopracowywać materiały jakie nam dają...to, że są one specjalnie dla TzW nie robi mi różnicyGeno said:Wciąż uważam ,że grubo przesadzasz na gfranicy histerii nie znając efektu końcowego...
Jejku...czy ja piszę niewyraźnie?piszę tylko,że ciesz się ,że masz w ogóle jakieś materiały i TzW...ogólnie to szlifowanie materiałów na TzW odciąga od robienia gry a Ty jeszcze marudzisz......dziwne.... Fallen-> spełnijcie prośby Yellow'a - przesuncie 45 osób do produkcji materiałów na TzW , 5 zostanie przy kreowaniu gry a ja być może grę pokaże wnukom...powstanie taka tradycja , forum przekazywane z ojca na synaYellow said:Jejku...czy ja mówię, że cała gra będzie taka?mówię tylko, że mogliby bardziej dopracowywać materiały jakie nam dają...to, że są one specjalnie dla TzW nie robi mi różnicyGeno said:Wciąż uważam ,że grubo przesadzasz na gfranicy histerii nie znając efektu końcowego...
A czasem nie na jego 2 wersji ? Bo wiem że Ubisoft ma obsesje na punkcie Unreal 2 engine i praktycznie wszystkie nowe gry oparte sa o tą własnie technologię ( Brothers in Arms, Splinter Cell 1, 2 i 3 ). I jak już mają na ten silniczek licencję to czemu ubisoft robi gre ( PoP1 i 2 ) na silniku z unreal 1 który to powstał w 1998 a sam silniczek ponoć pare lat wczesniej ? Jak technologia która ma już prawie 10 lat mogła zostac zaimpletowana w całkiem nowej grze ? Dla mnie to jest dziwneCzarny Marian said:(...) ostatnie dwie części Prince of Persia powstały na stareńkim obecnie silniku pierwszego Unreala? (...)
Jednak nie wydaje mi sie, by to specjalnie naglasniali.Fallen Zen said:Splinter Cell jest robiony na Unreal Engine 1, począwszy od jedynki.