Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
    MODY
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Materiały graficzne z Wiedźmina - opinie i komentarze

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • …

Go to page

• 233
Next
First Prev 78 of 233

Go to page

Next Last
N

nowy

Forum veteran
#1,541
Aug 26, 2005
To jest adres strony http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,28,6063

T

tibor

Forum veteran
#1,542
Aug 26, 2005
Tam nie ma żadnych zdjęć z Kaer Morhen... na Grach-Online również (tam bywam częściej ).

U

username_2059779

Forum veteran
#1,543
Aug 26, 2005
Nowy said:
To jest adres strony http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,28,6063 &nbs p; niektore zdjecia z galeri to chyba wlasnie Kaer Morhen, jest tam chyba jeszcze kilka screenow ktorych nie ma na stronie glownej
Click to expand...
To nie jest Kear morhen tylko nowy pałac Foltesta

N

nowy

Forum veteran
#1,544
Aug 26, 2005
No moze nie wiem tak mi sie jakos te ciemne korytarze skojarzyly

U

username_2059783

Forum veteran
#1,545
Aug 26, 2005
Tibor said:
Geno-> To ciągle jesteś Ty? Czy może Cię sklonowali, i od tej pory tylko pochlebnie się wyrażasz o grze i o materiałach z niej? Zero narzekania... no nie wiem co o tym myśleć Ja natomiast chciałbym zobaczyć głównych bohaterów i inne istotne lokacje, w tym Kaer Morhen...Ale Triss no to obowiązkowo
Click to expand...
Pewnie jestem taki miły bo jutra jadę na urlop - tak na serio to może poza bydlęciem mieczem to jakoś mi właściwie wszystko pasuje

N

nowy

Forum veteran
#1,546
Aug 26, 2005
Zauwazyliscie ze na najnowszym screnie (na tym na ktorym Geralt walczy z ludzmi) uzywa srebrnego miecza, z kolei na starszym screnie w starciu z Graveirem i Utopcami uzywa tego na ludzi (na ludzi wedlug mnie ma prosty jelec a na potwory w ksztalcie litery "V"Pojawily sie dwa nowe Rendery (chyba ze juz widzieliscie)

U

username_2060116

Forum veteran
#1,547
Aug 26, 2005
Fallen pokażcie nam w końcu wąskodupych ;-)

U

username_2059962

Forum veteran
#1,548
Aug 26, 2005
2 nowe rendery.prostytutka: powinna mieć chyba troche mniejsze cycki, jak na mój gust, takie bardziej naturalne Geralt: nie wiem czy to wina tego, że widzimy go bardziej z profilu, ale wydaje się, że ma szerszą szczękę niż kiedyś, coś ala Szwarceneger. No i miecz jakiś taki nie ostry się wydaje, ale ogólnie jest dobrze.edit: Kristina, Geralt i ta nowa prostytutka mają zbyt podobne do siebie fryzury IMHO

U

username_2059783

Forum veteran
#1,549
Aug 26, 2005
Geralt na tym randerze wygląda trochę starzej co nie znaczy gorzej - być może to subiektywne wrażenie , nie wiem mnie się taka wizualizacja podoba - można by trochę jeszcze nad teksturami "bydlaka" popracować bo wyglądają na takie robione na szybko (szczególnie klinga).Nie wiem czy zmniejszono jaskrawoć "pasków" na udzie czy to po prostu oświetlenie ale wygląda naturalniej niż kiedyś - wszystkie sprzączki itp. rzeczy dodają realzimu tak,że ogólnie to A co do dzi....dziewczyny lekkich obyczajów to przecież reklama (czy płuca) dźwignią handlu render dużo naturalniej wyglądaniż postać z plakatu .

T

tibor

Forum veteran
#1,550
Aug 26, 2005
Dla mnie ten biust tej pani, jest lekką przesadą... aż go sobie podtrzymywać musi (sorki, za niezręczne sformułowanie ).Co do wyglądu Geralta na tym renderze to jakoś nie przypadł mi on do gustu... coś się zmieniło w jego wyglądzie, w jego twarzy, i moim zdaniem nie są to zmiany in plus.

M

maspingon

Forum veteran
#1,551
Aug 26, 2005
Mi również bardziej podobał sie "poprzedni" Geralt. Na nowym renderze ma inne usta i jest lekko opalony.Poprzednio wyglądał dużo lepiej

N

nowy

Forum veteran
#1,552
Aug 26, 2005
Tak macie racje, ten ma zbyt wielka szczene, za ciemna skore, ktora za bardzo kontrasyuje z bialymi wlosami, jest za bardzo przypakowany (moze to tylko takie wrazenie optyczne), wlasciwie we wszystkim jest gorszy od "starego" Geralta

N

nowy

Forum veteran
#1,553
Aug 26, 2005
Ktos wie kiedy pojawi sie render nie prostytutki i niewiedzmina ?

M

matej

Forum veteran
#1,554
Aug 26, 2005
Inne usta? Poprostu ma inny wyraz twarzy, wkońcu twarz będzie mu się ruszała, nie? Ale macie racje, że jest za szeroka szczena i za bardzo barczysty jest Geralt. Wogóle troche głowa jest za mała, mi się zdaję.

M

marrak.178

Forum veteran
#1,555
Aug 26, 2005
tak tak juz o tym wspominalem na glownej1. Za ciemne wlosy (prawie blad ) ma miec biale jak mleko2. Za rozowa cera - Geralt byl bladawy3. Za bardzo przypakowany4. Pierwszy byl bardziej przystojny i zarazem mial cos w spojrzeniu...co mowilo...ze lepiej nie draznic5. ogolnie do bani w porownaniu do tego wczesniejszegozdjecie jest podpisane ze nisko poligonowe niby, ale zeby az tak sie postac bardzo zmieniala?? zwlascza na japie, zeby tak mu sie szczeka rozjezdzala???

M

maspingon

Forum veteran
#1,556
Aug 26, 2005
Szczerze mówiąc poprzednio Geralt wyglądał całkiem sympatycznie, ale (z braku lepszego określenia) również cholernie badass.Teraz wygląda jakby woził buraki do cukrowni :/ Ma tępe spojrzenie, wrócił chyba właśnie z solarki a do tego chyba przesadził z koksami. Ogolcie go na kolano i ubierzcie go w dresik do kompletu :] Gdybym nie widział poprzedniej wersji nie byłbym taki zawiedziony

U

username_2059779

Forum veteran
#1,557
Aug 26, 2005
tak tak juz o tym wspominalem na glownej 1. Trudno żeby miał cały czas idealnie białe włosy,2. Tu się zgadzam powinien być bardzo blady (brak pigmentu),3. Może być zresztą sądzę że zmienili tylko głowę,4. Święta racja,5. Patrz wyżej.Edit: Jedyne co mi przeszkadzało w starym modelu głowy to oczy, jakieś takie mętne były i niewyraźne

N

nowy

Forum veteran
#1,558
Aug 26, 2005
Ale chyba zostanie po staremu no nie?

U

username_2059783

Forum veteran
#1,559
Aug 26, 2005
Też się trochę już pogubiłem z tymi głowami może Czarny Marian mógłby nam nieco naświetlić sprawę....mógłby...? ../uploads/Geno/2005-08-26_224725_glowy.JPG poprzednie dwie wyglądał yakoś tak

U

username_2060282

Forum veteran
#1,560
Aug 27, 2005
Zgadzam się z przedmówcami, "nowy" Geralt jest po prostu jakiś taki niewyraźny.... i ten wyraz twarzy....Dajcie starego !!!

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • …

Go to page

• 233
Next
First Prev 78 of 233

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.