Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Materiały graficzne z Wiedźmina - opinie i komentarze

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • …

Go to page

• 233
Next
First Prev 79 of 233

Go to page

Next Last
N

nowy

Forum veteran
#1,561
Aug 27, 2005
A dla mnie pierwszym skojarzeniem bylo to ze przypomina nasz "nowy" Geralt troche Oliviera Khana , bo ma glowe tak mala jak cholera, Jeszcze tylko przypomne ze wiedzmin byl niezwykle zreczny, a przepraszam bardzo z takimi gabarytami to on powinien 30 minut sie obracac, to nie byl napakowany rembajła, tylko zreczny zabojca, nie wyobrazam sobie zeby ta kupa miesni z redera mogla zrobic piruet Musicie to zmienic

U

username_2060116

Forum veteran
#1,562
Aug 27, 2005
Powyższa wypowiedź jak dla mnie to wypowiedź przewrażliwionego fana. ;-)

N

nagi_szopen

Forum veteran
#1,563
Aug 27, 2005
W takim razie podpisuje sie pod nią drugi przewrazliwiony fan.Geralt wygląda obecnie jak burak z pod Biedronki.

T

tibor

Forum veteran
#1,564
Aug 27, 2005
Mam nadzieję, że cała sprawa zostanie wyjaśniona przez jedną jakże teraz potrzebną wypowiedź Czarnego Mariana, czy tez kogoś innego z CDPR... usłyszcie nasze błagania Na straszym renderze Geralt wyglądał po prostu lepiej, bardziej podobał mi się wygląd jego twarzy (takie szlachetne rysy, widoczne kości policzkowe)... na nowym wygląda OKROPNIE. Co by daleko nie szukać porównania jak dresik z czterema paskami...a ta opalenizna... jak pewnego posła z pewnej biało-czerwonej partii Więc, tutaj, apel do CDPRed, proszę wypowiedźcie się na ten temat... i powiedzcie, że to tylko jakaś pomyłka z tym renderem i, że wróciliście już do poprzedniego, prawda?

U

username_2060089

Forum veteran
#1,565
Aug 27, 2005
Nowy said:
A dla mnie pierwszym skojarzeniem bylo to ze przypomina nasz "nowy" Geralt troche Oliviera Khana , bo ma glowe tak mala jak cholera, Jeszcze tylko przypomne ze wiedzmin byl niezwykle zreczny, a przepraszam bardzo z takimi gabarytami to on powinien 30 minut sie obracac, to nie byl napakowany rembajła, tylko zreczny zabojca, nie wyobrazam sobie zeby ta kupa miesni z redera mogla zrobic piruet Musicie to zmienic
Click to expand...
Muskulatura i proporcje Geralta nie ulegną zmianom (zresztą od dawna są takie), sylwetka taka doskonale oddaje charyzmę i siłę bohatera w GRZE, gdzie widoczna jest z kamery zza postaci, patrz np najnowszy filmik w którym wiedźmin walczy z kościejem.

N

nowy

Forum veteran
#1,566
Aug 27, 2005
Khaine-> Ja jestem fanem i mozecie na mnie mowic przewrazliwiony jesli tylko zmienia mu te twarz

N

nowy

Forum veteran
#1,567
Aug 27, 2005
Cytuje siebie : "Tak macie racje, ten ma zbyt wielka szczene, za ciemna skore, ktora za bardzo kontrasyuje z bialymi wlosami, jest za bardzo przypakowany (moze to tylko takie wrazenie optyczne), wlasciwie we wszystkim jest gorszy od "starego" Geralta "Pisalem wczesniej, ze moze to tylko takie wrazenie optyczne Edit: Szkoda ze na pytanie ktory model zostawicie nikt nie odpowiedzial

N

nagi_szopen

Forum veteran
#1,568
Aug 27, 2005
Jesli chodzi o gabaryty to na starszym renderze Geralt jest ustawiony nieco pod kątem ,stąd tez wrazenie ze jest nieco drobniejszy...Ale drogi Marianie tu nie o muskulaturze ale o twarzy mowa.Z przystojniaka o zawadiackim wejrzeniu zrobiliscie drodzy panstwo goryla...

U

username_2060089

Forum veteran
#1,569
Aug 27, 2005
Geno said:
Też się trochę już pogubiłem z tymi głowami może Czarny Marian mógłby nam nieco naświetlić sprawę....mógłby...? ../uploads/Geno/2005-08-26_224725_glowy.JPG poprzednie dwie wyglądał yakoś tak
Click to expand...
Obowiązuje cały czas ta po prawej.

N

nagi_szopen

Forum veteran
#1,570
Aug 27, 2005
Hmm moze to moje zdanie tylko,narzekac tez za bardzo nie chce ale według mnie ta z lewej o niebo lepsza

M

matej

Forum veteran
#1,571
Aug 27, 2005
Nie ma zbyt wiele różnic ale ta z lewej też mi się badziej podoba.

N

nowy

Forum veteran
#1,572
Aug 27, 2005
Nie myslicie ze ta po lewej jakas fajniejsza (wogole chyba najlepszy model glowy w grze jaki kiedykolwiek widzialem) Po prostu ta twarz zyje

M

matej

Forum veteran
#1,573
Aug 27, 2005
Dokładnie ta z lewej żyje. I moim zdaniem jest najlepsza ze wszyskich jakie były.

N

nagi_szopen

Forum veteran
#1,574
Aug 27, 2005
CZarny Marianie przybywaj!Zdradz nam czemu obowiązuje gorsza twarz

U

username_2060089

Forum veteran
#1,575
Aug 27, 2005
Nagi_Szopen said:
CZarny Marianie przybywaj!Zdradz nam czemu obowiązuje gorsza twarz
Click to expand...
W grze się nie sprawdziła, w połączeniu z mimiką wygląda okropnie.Wasza konsternacja jest zrozumiała, skoro na stronie są róże wersje Geralta.

U

username_2059783

Forum veteran
#1,576
Aug 27, 2005
Jak dla mnie twarz widoczna na trailerze wygląda całkiem dobrze - brakuje może np. ruchu oczu - pewnie bedzie dodane ale ogólnie oki../uploads/Geno/2005-08-27_122516_twarz_trailer_GC.JPGP.S. Sory za partactwo w obróbce ale się właśnie pakuje

N

nagi_szopen

Forum veteran
#1,577
Aug 27, 2005
Szkoda szkoda, bo naprawde ma charakter.Na trailerze E3 hidden treasure tez mi sie podobała,ale co tam -ta z prawej to tez całkiem niezły Geralt .

U

username_2060089

Forum veteran
#1,578
Aug 27, 2005
Geno said:
Jak dla mnie twarz widoczna na traileru wygląda całkiem dobrze - brakuje może np. ruch oczu - pewnie bedzie dodane ale ogólnie oki../uploads/Geno/2005-08-27_122516_twarz_trailer_GC.JPGP.S. Sory za partactwo w obróbce ale się właśnie pakuje
Click to expand...
To właśnie cały czas obowiązujący Geralt

M

matej

Forum veteran
#1,579
Aug 27, 2005
No to mi pasuję taki Geralt i w grze wygląda lepiej niż na renderze

T

tibor

Forum veteran
#1,580
Aug 27, 2005
No sam nie wiem. Co prawda Marian wszystko ładnie wyjaśnił, ale dla mnie jakoś lepiej wyglądał ten wcześniejszy wizerunek. Fakt na trailerze prezentuje się lepiej, ale dla mnie i tak lepsza by była wcześniejsza propozycja. Niemniej to tylko moje zdanie...

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • …

Go to page

• 233
Next
First Prev 79 of 233

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.