Hmm czy straznika cialo posiada pelna fizyke tz ragdolla bo 2 razy tak samo upadl. Pozatym jak kolega u gory napisal straznik powinien gadac z prostytutka, lub chycic ja za tylek
Przecież napisałem wcześniej, że jeśli chodzi o grę to nie mam wyrzutów do twórców o taki przebieg sprawy, podkreśliłem jedynie, że do prawdziwego (książkowego) wizerunku/charakteru, takie zachowanie nie pasuje.Khaine said:Dlaczego błazenada? Przecież zakładamy że to gracz tworzy własna wersje Geralta. Jeżeli gra postacią o kiepskiej reputacji, takim złym wiedźminem to nie ma nic dziwnego w fakcie wynajęcia przez niego bandytów dla odwrócenia uwagi strażników.
nie wydaje Cie sie tylko przeszedl dobrze ze to wypatrzyles to mamy kolejengo haka na CDPR..do pracy PanowieColly said:Mi się tam generalnie podoba, drobne niedociągnięcia można spokojnie poprawić, więc jest spoko. Ale powiem o jednej rzeczy, o której chyba nie napisał nikt.Otóż ten bandyta, z którym rozmawiał Geralt, w moim odczuciu przeszedł przez mur . Dobry jest gość ... a może to duch?
No to wyjdz na ulice, pogadaj z taka pania i zobacz, jaka "namietnoscia z odrobina tajemniczosci" Cie potraktuje, heheh.Meciuk said:Powinna dobrze zareklamowac tu sie zgodze, ale jej glos powinien byc przesiakniety namietnoscia z odrobina tajemniczosci, lub wyrazac olbrzymia chec zaspokojenia potrzeb seksualnych, a nie przybierac brzmienie typu " jesli potrzebujesz czegos wiecej niz odkurzacza Turbossacz jest wlasnie dla ciebie"
Dobre, to mnie rozwaliło, hehehe...macell said:No to wyjdz na ulice, pogadaj z taka pania i zobacz, jaka "namietnoscia z odrobina tajemniczosci" Cie potraktuje, heheh.
Wiem co napisałem, a skoro padły słowa "to gra i można..." to chyba można się domyślić, że o książkę mi chodziło, nie o grę. A co do innych rzeczy, chyba wyraźnie napisałem, że chodzi mi o te niedociągnięcia, które zostały już wymienione przez innych forumowiczów.Khaine said:Przeczytaj sobie jeszcze raz swoja wypowiedź. Jak dla mnie to jawnie mówiłeś że to błazenada w odniesieniu do gry nie ksiązki. Ostatecznie stwierdziles ze mozna to przeżyć bo to gra itd choć wg Ciebie wiele z tych rzeczy należałoby zmienić. Nie będę Cię cytował bo chyba wiesz co pisałeś. Jeżeli nie o to Ci chodziło to trzeba było ciut inaczej post skonstruować![]()