Materiały i komentarze po Games Convention

+
Materiały i komentarze po Games Convention

Pomimo faktu, że od zakończenia targów Games Convention w Lipsku upłynęły już ponad 3 tygodnie, chcielibyśmy przybliżyć Wam najciekawsze materiały prasowe i komentarze graczy oczekujących niecierpliwie premiery gry, jakie napłynęły od tego czasu.Poniżej można znaleźć kilka najciekawszych cytatów z mediów:“Jeżeli nie grałeś w tę grę (a powinieneś), ta wersja jest obowiązkiem do nabycia.” – IGN “Mamy nadzieję, że pozostali developerzy pójdą w ślady CD Projekt, udowadniający że najlepsza gra RPG 2007 roku faktycznie może stać się jeszcze lepsza, jak również że nie trzeba płacić dwukrotnie za to samo“ – Fudzilla“Ci, którzy nie mieli jeszcze okazji zagrać w Wiedźmina: teraz ta okazja się natrafia!” – Spieletester“Wydanie pudełkowe prezentuje się naprawdę bosko” MythGamesWarto również zwrócić uwagę na inne materiały z GC, takie jak:GametrailersGamasutraDailydpad (DE)Gamers.de (DE)Impact Virtuel (FR)Factornews (FR)Sektor (SK)Gry Online (PL)Meristation (ESP)Godne uwagi są niektóre komentarze graczy:“Najlepsza gra RPG tych czasów , lepsza niż Mass Effect i Oblivion razem wzięte.Wygląda naprawdę rewelacyjnie” @Gametrailers“Do licha, nie mogę się doczekać by spróbować swoich sił ponownie!. Bez wątpienia strzał w dziesiątke!. Twórcy gry są niesamowici w wysłuchiwaniu narzekań i dopracowywaniu do perfekcji czegoś, co już wcześniej było doskonałą grą” @Gametrailers“Kupiłem oryginalną wersję, ale teraz poważnie rozważam zakup pudełka z Edycją Rozszerzoną tylko i wyłącznie dlatego, że gra mnie zachwyciła” @IGN“Z całą pewnością w nią zagram. Miejmy nadzieję, że inni twórcy wezmą przykład z hojności CD Projektu” @Gamasutra

“Jeżeli nie grałeś w tę grę (a powinieneś), ta wersja jest obowiązkiem do nabycia.” – IGN
Wygląda na to, że recenzja na IGN (o ile w ogóle będzie - oczywiście) będzie znakomita :).

Brysiu said:
“Z całą pewnością w nią zagram. Miejmy nadzieję, że inni twórcy wezmą przykład z hojności CD Projektu” @Gamasutra
Apropos Gamasutry, to przydałby się jakiś art o wiedźminie napisany przez CDPR :)

Top Bottom