Jest dosyć długi dialog na ten temat w jednym z zakończeń. Interakcja z nimi w grze kończy się, tak jak reszta pisała.Spytam jeszcze raz tych, co grę przeszli -Jest jakieś podsumowanie tego Jaskrowo-Priscillowo-kabaretowego wątku?
@Nars Domyślnie edytor WYSIWYG jest wyłączony i trzeba go wybrać w ustawieniach. Chociaż ja polecam edytor standardowy z kontrolkami
M.in.Ale co byś chciał więcej wiedzieć?
Hm. No, u mnie nie było żadnego podsumowania. Na pewno w zakończeniu nic o tym nie mówiono.Hej, ale wszystko się kończy,Jaskier bardzo ładnie podsumowuje sprawę i informuje Geralta w jednym z zakończeń.
Mam taka nadzieję, jednak pozostaje rozczarowanie, że nie opowiedziano tego do końca w podstawowej wersji. Gdzie jak się coś zaczęło, to powinno się to skończyć w jakimś porządnym stylu, takim, żeby nie było niedosytu czy niedopowiedzeń.Będą jeszcze dodatki, które może rozwiną pewne wątki
Ach. Czyli tylko w jednym z zakończeń. Ciekawy jestem czemu nie ma tego w każdym. Dostałem inne zakończenie i jestem gorszy i nie dostanę wieści o Jaskrze i Priscilli? Niefajnie.Jest dosyć długi dialog na ten temat w jednym z zakończeń. Interakcja z nimi w grze kończy się, tak jak reszta pisała.
Ja albo coś przegapiłem albo nie dostałem nawet wieści o Yen i TrissM.in.
Ach. Czyli tylko w jednym z zakończeń. Ciekawy jestem czemu nie ma tego w każdym. Dostałem inne zakończenie i jestem gorszy i nie dostanę wieści o Jaskrze i Priscilli? Niefajnie.
Ach. Czyli tylko w jednym z zakończeń. Ciekawy jestem czemu nie ma tego w każdym. Dostałem inne zakończenie i jestem gorszy i nie dostanę wieści o Jaskrze i Priscilli? Niefajnie.
@Swooneb Ja też nie miałem żadnych wieści o Yen / Triss.W moim zakończeniu Geralt poszedł na szlak z Ciri. Przegapiłem jednego questa z Yen (ostatnie życzenie bodajże, za bardzo się posunąłem z głównym wątkiem i mi te zadanie zablokowano) i chyba tylko dlatego Geralt nie mógł z nią być w moim zakończeniu. A robiłem wszystko, by byli razem. To jest bez sensu, grrr...
@Swooneb a z ciekawości. Powiedziałeś Triss przy fontannie, że jedziesz z nią i mimo tego cisza?
Ogólnie o ile samo zakończenie w grze może być, wieża itp. To już epilogi są według mnie zrobione troszkę po macoszemu. Przynajmniej 2
No cóż, mi to nie przeszkadzało aż tak bardzo. Już sobie wyobrażam ile byłoby sytuacji w których wziąłem coś przypadkiem albo się zapominam i później pół wsi mnie goni z widłami do końca gry. Bo sobie zabrałem kanapkę z kurczakiem.Wymieniłem trochę tych minusów, a zapomniałem o jednym, dość mocno rażącym (jak dla mnie). Kradzież. Dalej możemy wejść komuś do domu i wynieść wszystko na jego oczach.