[mod] Wiedźmin 1: Powrót Białego Wilka

+
(...)
Piszesz, że obrażam użytkowników - podaj proszę przykłady
(...)Rustine[/MENTION] z tymi 5000 to mocno odpłynąłeś jak zwykle zresztą ;) i odwracasz kota ogonem jak zwykle zresztą ;) (zbyt wybujałe ego?) ;)
Piszesz, że mnie upominałaś - nic takiego nie miało miejsca w tym temacie.
Bo moja uwaga nie odnosi się tylko do tego tematu.
Może przypomnę wypowiedzi kierowane do mnie przez użytkowników:
"jesteś bucem, usuń konto, nie umiesz grać, wyśmiano cię, płaczesz bez powodu" (zaznaczam, że mogę przytoczyć dokładne cytaty) - jeśli to nie są personalne złośliwości według Ciebie to na Twoim miejscu mocno zastanowiłbym się nad pełnioną funkcją.
edit. Owszem niektóre moje wypowiedź są zabarwione pewnym "sarkazmem", ale jest to reakcja na bezpośrednie złośliwości wymienione np. powyżej. Myślę, że moje odpowiedzi prezentują jednak wyższy poziom kultury.

Jeżeli wypowiedzi, które cytujesz, były zgłaszane za pomocą opcji "raportuj", to ich autorzy również zostali upomnieni. Na forum staramy się, żeby dyskusja była merytoryczna, bez przytytków i wzajemnych złośliwości, choć nie wszystko jesteśmy w stanie wyłapać. Jeżeli masz dalsze uwagi, zapraszam na PW.

Mam wielkie nadzieje, że po wydaniu Edycji Rozszerzonej Powrotu Białego Wilka każdy będzie zadowolony z wprowadzonych nowości, zmian i poprawek wszelkich bugów. Wszystkie uwagi są zapisane, musimy "tylko" uporać się z wszelkimi trudnościami.

Po prostu dodajcie wszystkie "uwagi" itd. @oskarroza i innych jako opcje dodatkowe w instalatorze dzięki czemu każdy wybierze pasującą mu wersję czy to z smugą za mieczem czy bez i będzie w 100% zadowolony. :D
PS: Może mi ktoś powiedzieć z twórców na jakim etapie są prace, kiedy spodziewacie się wydać Edycję Rozszerzoną? Nawet na PW jesli można

Ha! Po wielu próbach w końcu się udało. Moja steamowa wersja w końcu dogadała się z Waszym modem i znowu mam piękną grę. :victory:

Po pierwsze dzięki za super mod, znacząco poprawia przyjemność płynącą z rozgrywki :).

Główny problem jaki mi przeszkadza to ten z brakiem pomarańczowej smugi kończącej atak:
@oskarroza
Na trudnym poziomie "ikona płonącego miecza" jest domyślnie wyłączona. Patrzysz na pomarańczową wstęgę za mieczem.
Nie chodzi o kursor myszy a o ślad pozostawiony przez miecz:
.

Za brak smugi odpowiada plik Data\z_zRotWW_int_final\GUI_pl\fx_trailfinis01.dds.
Można go usunąć lub podmienić na właściwy: https://www.dropbox.com/s/qpcbjk7fp0ft6aa/fx_trailfinis01.dds

Mam nadzieję że pomoże to osobom grającym bez FCR.

Której brak mi nie przeszkadzał bo Geralt każdą sekwencję kończy obracając miecz :p
Ale wygląda spoko taka smuga.

Teraz to się pewnie nie będzie do Was przyznawał :p
Oczywiście, że się przyznaję, bo ten temat to mój najbardziej udany forumowy projekt, który przerósł wszelkie pokładane w nim oczekiwania. :D

Choć z drugiej strony swoją świetność zawdzięcza on nie mi, ale całemu późniejszemu zespołowi ( @P ATROL @Rustine @SMiki55 @Eskadro @pawel41lu @UncleArtr @T arrou ) - i to oni są odpowiedzialni za to, że projekt ruszył z kopyta i został wydany - mój wkład to głównie pierwotny pomysł, nazwa i pierwszy post w temacie roboczym :) .

Last edited:
Czy brak pasków życia oponentów to jest coś, co zapewnia Wasz mod? Bo gram już jakiś czas z tym modem, ale dopiero dziś zauważyłem brak tego czegoś. :D

Czy brak pasków życia oponentów to jest coś, co zapewnia Wasz mod? Bo gram już jakiś czas z tym modem, ale dopiero dziś zauważyłem brak tego czegoś. :D
Przecież na dole strony są opcjonalne paczki ze smugami miecza i życiem przeciwników.

Top Bottom