Ja tam póki co nie gram w W1, ale na bieżąco aktualizuję pliki, bo nie chce mi się ściągać od nowa instalatora. 
Możesz sobie po prostu nie zdawać sprawy z tego, że są problemy. Szczerze mówiąc zdaje się, że są niewidoczne, jeśli o nich nie wiesz. Przynajmniej większość z nich.Właśnie o to chodzi, że nie.
Ściągnąłem tylko i wyłącznie instalator. Z tej pierwszej wrzuty na nexusa.
I na tym wszystko hula bezproblemowo.
Na obydwu serwisach są zawsze wrzucane najbardziej aktualne instalatory.Będzie instalka z W1 PBW z tymi patchami (characters) ?
Naprawione bugi.Ja mam "RotWW_Installer.2" a na modb jest "RotWW_Installer.4", to nowszy ? Co w nim nowego ?
Ale to już sprawa serwerów Moddb.Link z pierwszego postu do ModDB jest zły lub coś tam nie działa.
Załóż na którymś konto, naprawdę nic się nie stanie, dalej będziesz wolny.Da radę wrzucić najnowszy instalator na coś innego niż nexus i moddb? Bo niestety z żadnego z nich nie można spokojnie possać![]()
Hm... A czemu aż 1GB?@erwins teoretycznie moglibyśmy, ale wtedy nasz instalator z 250MB zwiększyłby rozmiar do prawie 1GB. I w sumie nie wiemy nawet, czy naprawiłoby to problem, to tylko przypuszczenia.
To mi raczej wygląda na jakiś problem software'owy u Ciebie. Może masz poinstalowane jakieś kodeki, które robią robotę za domyślne systemowe i robią to źle?Właśnie wszystko poinstalowałem, i odpaliłem. Nie wyłączyłem Intra i zaś jedna rzecz mnie boli.
[...]
O to, to.Przecież intro powinno chodzić również na komputerze bez kodeków i odtwarzaczy, więc gra kodek i odtwarzacz powinna mieć wbudowany.