Mody-kompatybilność?

+
Witam mam problem z modami Immersive Cam i Immersive Meditation, prawdopodobnie problemem jest ich kompatybilność z innymi modami które posiadam:
https://zapodaj.net/9d4b427ae02dd.png.html

Po włączeniu gry wyskakuje taki błąd.
Error [mod0000_mergedfiles]game\player\r4player.ws(224): Property 'lookTarget' already exists in class 'CR4Player'
Error [mod0000_mergedfiles]game\player\r4player.ws(225): Property 'savedTarget' already exists in class 'CR4Player'

Dodam, że posiadam wersję gry 1.12

Last edited:
Ja mam pytanko czy mody pod wersję 1.12 gryzą się z 1.12.1? Bo wgrałem sobie dzisiaj Preparations Mod w wersji 1.12 na grę w wersji 1.12.1 i... Sobie nie pograłem :( Gra się nie włącza w ogóle i właśnie przechodzę proces ponownej instalacji, bo po wywaleniu moda dalej miałem problemy :/

Z niektórymi modami jest problem, ale z niewielką ilością z tego co się orientuję. A czym to jest spowodowane? Tego to już nie wiem.

Da się to jakoś na własną rękę ogarnąć? Z tego co widziałem zmiany w 1.2.1 nie są jakieś olbrzymie, więc raczej nie powinny wpływać na pliki odpowiedzialne za tego moda :v Chciałbym ruszyć dalej z tym modem, bo fajny jest i wreszcie rozgrywka robi się jakby bardziej wymagająca ekonomicznie(?) :D

Kurczę, nie mogę sobie poradzić ze zmerge'owaniem modów z texturami. Działa albo część modów, które złączyłem, albo żaden. No nie na moją głowę to jest.
Pomoże ktoś? Podesłałbym na PW paczkę z modami do zmerge'owania. Stawiam piwo. :D

Kurczę, nie mogę sobie poradzić ze zmerge'owaniem modów z texturami. Działa albo część modów, które złączyłem, albo żaden. No nie na moją głowę to jest.
Pomoże ktoś? Podesłałbym na PW paczkę z modami do zmerge'owania. Stawiam piwo. :D

Tekstur z reguły nie trzeba scalać :C

Trzeba, jeżeli osiągnęło się limit, a chce się zainstalować kolejne. ;)
Racja, zwracam honor.

Last edited:
@Szincza Trzeba, jeżeli osiągnęło się limit, a chce się zainstalować kolejne. ;)

EDIT: No trag mnie szlafia. Nie wychodzi mi to za nic. Działam według poradnika Mezziaza, robię wszystko bardzo dokładnie, a na koniec tylko jeden mod z "paczki" działa. Pomocy! :(

Last edited:
Wie ktoś może czemu buguje mi się Atmospheric Nights lub Darker Nights ? Próbowałem już chyba wszystkiego i nie mogę zmusić żadnego z tych modów do poprawnego działania. Oba te mody mają takie same bugi albo nie działają, albo wyłączają się po medytacji lub nagle w trakcie gry po prostu. Dodatkowo jak już działają to księżyc daje jakieś dziwne promienie coś jak słoneczne. Dodatkowo w Toussaint przy jednym, jak i przy drugim, jeżeli już działa to noc jest ciemna a niebo jest jak w vanilli plus do tego czarne chmury się robią. Z modów ze skryptami to używam tylko immersive cam autoloot i dodatek immersive meditation do immersive cam reszta modów to mody teksturowe i inne ogólnie w żaden sposób niezwiązane z pogodą, lub oświetleniem. Aha i problemy z konfliktami rozwiązałem bez problemu script mergerem.

Top Bottom