na GOLu w komentarzach ktoś napisał że mówili i o kupnie i o urządzaniu, ja też jestem na 85% przekonany że coś takiego było, nie jest to dla mnie istotne więc się nie spinam, ale w tej materii z kategorycznymi stwierdzeniami bym się wstrzymał zwłaszcza że jakaś willa była sugestywnie pokazywana na jakimś video. Co do tuningu/modyfikacji aut, pełna zgoda, nie przypominam sobie nic takiego natomiast pamiętam stwierdzenie że tego nie będzie.CDPR nigdy nie mówiło o możliwości kupna apartamentów
Może zrobią tak w którymś DLC, tak jak to miało miejsce w przypadku dodatku "Krew i Wino" i urządzaniu Corvo Bianco. Zauważ że jeszcze nie dostaliśmy pełnego produktu. Wedle planów mają być mniejsze dodatki i 3 płatne DLC.na GOLu w komentarzach ktoś napisał że mówili i o kupnie i o urządzaniu, ja też jestem na 85% przekonany że coś takiego było, nie jest to dla mnie istotne więc się nie spinam, ale w tej materii z kategorycznymi stwierdzeniami bym się wstrzymał zwłaszcza że jakaś willa była sugestywnie pokazywana na jakimś video. Co do tuningu/modyfikacji aut, pełna zgoda, nie przypominam sobie nic takiego natomiast pamiętam stwierdzenie że tego nie będzie.
A jak tam smiga tryb online w CP 2077?
Trochę żałosne, że po tym obrzydliwym napluciu w twarz milionom graczy ktoś jeszcze ma czelność ich bronić xDCDPR nigdy nie mówiło o możliwości kupna apartamentów czy możliwości modyfikacji samochodu. Wręcz przeciwnie, powiedzieli że nie będzie takiej możliwości. Byli szczerzy z graczami. Nie rozumiem zatem jakiś pretensji względem braku tej opcji w grze. Gracze wiedzieli na czym stoją. Gdyby zapowiedzieli że będzie możliwość zmodyfikowania auta o potem się nie wywiązali z tego, to byłyby to uzasadnione pretensje. Co do teleportujących się policjantów to prawda powinni coś z tym zrobić.
Było nie obiecywać niestworzonych rzeczy. Po RDR2 chyba normalne, że skoro tak kłamali to ludzie byli w stanie w to uwierzyć.Niektórzy nie odróżniają wstępnej wizji twórców od oficjalnie potwierdzonych informacji. Kiedy w pierwszej zapowiedzi jest info o tym, że gra będzie miała żyjący, interaktywny świat, to niektórzy myślą, że będzie możliwość obcinania paznokci, a skuteczność podtarcia tyłka będzie miała wpływ na komfort psychiczny prowadzonej przez gracza postaci. Następnie każdy tworzy sobie w głowie swoją własną wizję gry, by później mieć pretensje, że produkt końcowy od niej odbiega.
Choć CP2077 faktycznie nie spełnił wielu oficjalnych obietnic i w dniu premiery był produktem delikatnie mówiąc niekompletnym, to jednak należałoby być obiektywnym i nie zwalać na grę całego zła tego świata.
Żałosne to jest gadanie, że jak tobie się gra nie podoba to ma to oznaczać, że wszystkim innym też nie. Mnie się podoba i mam czelność jej bronić. A zdanie "milionów oplutych" mam w "głębokim poważaniu"Trochę żałosne, że po tym obrzydliwym napluciu w twarz milionom graczy ktoś jeszcze ma czelność ich bronić xD
Post automatically merged:
Było nie obiecywać niestworzonych rzeczy. Po RDR2 chyba normalne, że skoro tak kłamali to ludzie byli w stanie w to uwierzyć.
Mi się gra podobała na tyle że przeszedłem ją dwukrotnie i teraz czekam na patche i DLC. To że tobie się gra nie podoba (nie wiem czy w ogóle grałeś, ale jeśli nie to jest to trochę kuriozum - nie grałeś a się wypowiadasz) to twój problem. Każdy ma inny gust. Jak to mówią: "jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził". Redzi są świadomi błędów jakie popełnili. Teraz na dniach ma wyjść patch, być może jeden z większych mam nadzieję. Redzi starają się żeby każdy z gry był zadowolony. Co jeszcze twoim zdaniem mają zrobić? Sam fakt że będziesz się na nich wkurzał za wiele nie zmieni, tylko sobie zaszkodzisz na zdrowiu.Trochę żałosne, że po tym obrzydliwym napluciu w twarz milionom graczy ktoś jeszcze ma czelność ich bronić xD