Co za Muchy? Daj jakiegoś linka.Tibor said:W czwartek Muchy w CzęstochowieJak ktoś jest z okolic to niech da jakiś znak
![]()
Co za Muchy? Daj jakiegoś linka.Tibor said:W czwartek Muchy w CzęstochowieJak ktoś jest z okolic to niech da jakiś znak
![]()
Dla mnie to powtorka tego co bylo na wczesniejszej plycie...Szkoda.YarpenZirgin said:Kolejne dwa utwory CoB - z singla Blooddrunk, nagrane z fińskiego radiahttp://pl.youtube.com/watch?v=byMWK8EwQfY - zabawny cover Lookin' Out My Back Door, połączenie CoB i banjo rozwala
nawet jak ktoś nie słucha metalu to może mu się podobać.http://pl.youtube.com/watch?v=E0OLgIB7FlY - a to już blooddrunk. Sam nie wiem. Na pewno jest lepsze niż większość AYDY. Ciężkie riffy, niezłe klawisze, agresywniejszy wokal. Fakt, jest trashowe, mogłoby być melodyjniej... Ale ogólnie chyba mi się podoba.
Nooo, konkretny gust w 100% zbiegający się z moimMicha said:Slayer zawsze i wszędzieMetallicaExodusBlack SabbathTestamentSoundtracki z Piratów z Karaibów i z Gwiezdnego Pyłu (przaśna muzyka
)No i oczywiście muzyka klasyczna
![]()
Bluźnią. Nic tylko pal im zastrugać.Gwynbleidd666 said:wokalista stwierdził, że "Metallica przed Czarnym Albumem grała syf (sic!), ale dzięki nam to się zmieniło"
!!!!!uwaga, to będzie masochistyczny żart!!!!!!Bo to prawda!Gwynbleidd666 said:Tfu, nie lubię The CureA już na pewno nie po tym, jak wokalista stwierdził, że "Metallica przed Czarnym Albumem grała syf (sic!), ale dzięki nam to się zmieniło (za sprawą poznania Jamesa z Bobem Rockiem)" :dead:
O ty! Giń!!!Agloval said:!!!!!uwaga, to będzie masochistyczny żart!!!!!!Bo to prawda!!!!!!koniec masochistycznego żartu!!!!!
Troszkę późno, ale zawsze.Gwynbleidd666 said:Chodzi o odmianę hardcore'u metalowego? Bo z tego co zauważam, to hardcore'owcy raczej nie są "hepi"...Gwynbleidd666 said:happy hardcore.
Ha! Jestem dość średnio zapoznany z tym zespołem, ale na tyle na ile go znam, to muszę stwierdzić, że to dobra informacjaGofer31 said:Machine Head bedzie supportem Metalliki![]()