My forumowicze

+
ja to dochodze do wniosku że jak będe chciał sobie oglądnąć jakiś filmik jeszcze raz albo screen to sobie ściągne lub wejde na stronke

Hej mój nick możecie przeczytać po lewej, skąd pochodzę również;) Mam 16 lat, interesuje sie informatyką ble ble ble....Z tematyki związanej z Wiedzminem mogę powiedzieć ze sagi jeszcze nie przeczytałem, planuje to zrobić w te wakacje a zachęciła mnie do tego własnie ta gra :D (ktoś mówił ze gry ogłupiają?)Na forum zarejestrowałem się w kwietniu, chociaż stronę przegladałem juz od 2,5 roku Na zakonczenie mogę dodac ze wiązę duże nadzieje z naszą rodzimą produkcją

Jam jest Biały Wilk, Gwynbleiddem66 zwany. Wiosen minęło mnie już 14, do uczelni zwanej gimnazjum chodzę, dwa Belleteyn minęły odkąd tam jestem. Grywam częściej w giery strzelankami zwane lub siekankami niźli RPG-i czy RTS-y. Wiedźmina poznałem jakąś zimę temu, spotkałem tylko raz, ale razem mężnie przetrwałem przez 7 ksiąg opasłych, a wszystko w ciągu dwóch do trzech pełni. Jednak zafascynował mnie owy mąż, co to walczył mężnie za ludzkość, Czarnych bijąc. Do grona waszego dołączyłem w okolicach ostatniego Midinvaerne. Bardzom z tego rad, żem mógł tylu wspaniałych dusz człowieczych poznać, obyśmy mogli z Wiedźminem na szlaku się znowu spotkać do następnego Midinvaerne

Witam. Mam na karku 16 wiosen teraz wybieram się do liceum. Interesuje się grafiką komputerową, ogólnie informatyką oraz sportem. Wiedźmina poznałem ładne kilka lat temu czytają rezenzje książki w jakiejś gazecie. Książka trafiła do mnie i zanim się obejżałem przeczytałem całą sage Mineło trochę czasu gdy dotarła do mnie wiadomość że ma powstać gra oparta na historii mojego ulubionego bohatera książkowego. Ostatnie mnie coś nawiedzilo abym stał się bardziej aktywny w życiu forum i oto jestem

Jestem z Lublina, miasta najtwardszych kibiców, klubu Motor Lublin, nie wiem czy słyszeliście o meczu z Avią Świdnik, jaka rozruba była...mam 15 lat, interesuje się komputerami, głównie grami, sportem, gram w Dungeons & Dragons i Magic'a, czytam książki fantasy (np. Wiedźmin), no i wszystkim po trochu...

Arthas said:
Jestem z Lublina, miasta najtwardszych kibiców, klubu Motor Lublin, nie wiem czy słyszeliście o meczu z Avią Świdnik, jaka rozruba była...mam 15 lat, interesuje się komputerami, głównie grami, sportem, gram w Dungeons & Dragons i Magic'a, czytam książki fantasy (np. Wiedźmin), no i wszystkim po trochu...
Hehe...słyszałem o wyczynach kibiców po tym meczu....Ty też brałeś w tym udział????W "Adeki" nie grałem jedynie w Warhammerze potwory męczyliśmy i przygody z kumplami przeżywaliśmy....

W tej rozrubie nie brałem udziału, tylko kilku moich kumpli tam było i mówili, że było ciężko...

Guest 2059807

Guest
Hmm tak mysle czy nie lepiej byłoby zrobić opisy w formie kart postaci tak jak ludzie Reda. Daerdin -> głęboki oddech i spokojnie nie ma sie co zalamywac

BlackKnight said:
Hmm tak mysle czy nie lepiej byłoby zrobić opisy w formie kart postaci tak jak ludzie Reda.
Które mogłyby być dostępne z okna profilu użytkownika

Guest 2059807

Guest
Tibor said:
BlackKnight said:
Hmm tak mysle czy nie lepiej byłoby zrobić opisy w formie kart postaci tak jak ludzie Reda.
Które mogłyby być dostępne z okna profilu użytkownika
Mogłoby to wyglądać np jak profile z forum CDP zeby mozna bylo zmienic grafike na profilu itp ale to chyba off top juz

Arthas said:
W tej rozrubie nie brałem udziału, tylko kilku moich kumpli tam było i mówili, że było ciężko...
Pozdrów kumpli jak się wcześniej nie załapali na dostawę mózgu to podobno jeszcze można dostać ostatnie egzemplarze choć co nieco żużyte , IQ w okolicach 90

Po przeczytaniu cąłego topicu przyszła więc kolej i na mnie Nazywam się Mateusz, lecz w sieci można mnie spotkać pod nickami Averom Demous bądz Bruckin Naare. Mam 17 lat i jak widać obok pochodze ze stolicy dolnegośląska Wrocławia. Do grona forumowiczów dołączyłem ponad rok temu lecz intersuję się grą Wiedźmin od ...nie pamiętam kiedy I dzięki tej grze przeżyłem wspaniałą przygode z sagą ( w tej chwili są to moje ulubione ksiązki) za co dziękuje twórcom Intersuję się sportem ( piłka nożna, le parkour+elementy akro ), książkami fantasy (np mało znane ksiązki o Geralcie z Rivii ) , informatyką, muzyką ( głównie rock i metal - Ocean ROX |_|,ale także reggae - Natural Dread Killaz ) Jak kilku kolegów wyżej posiadam na dysku folder "Wiedźmin" i podobnie nie wiem po co ale gromadze tam wszystko co z gra związane Jak narazie to tyle. Pzdr.

Geno said:
Arthas said:
Pozdrów kumpli jak się wcześniej nie załapali na dostawę mózgu to podobno jeszcze można dostać ostatnie egzemplarze choć co nieco żużyte , IQ w okolicach 90
heeee takim to nic nie pomoże, niech zrobią harahiri (mogłem się walnąć w pisowni) i będzie po sprawie Co do opisiku to cóż, przeżyłem już dobre 19 latek życia, pochodze z wielkiego zacofanego miasta - Rzeszowa - które pisuary chcą jeszcze bardziej zacofać Jestem jeszcze studentem pierwszego roku Informatyki na uczelni ktora za bardzo bierze do siebie pełna wersje skrótu "SESJA" (System Eliminacji Studentów Jest Aktywny) czyli Politechnika Rzeszowska Interesuje się w szczególności informatyka i siatkówka (pół-zawodowo, za stary jest ), wszczególności słucham rocka (Linkin Park, Grey Daze, Grean Day, RHCP, itd), tyle chyba wam wystarczy Lepsze poznanie zapewne przy piwku na zlocie ps. na forum jestem od samego początku, a od kiedy się interesuje Wiedźminem to trudno mi powiedzie ponieważ już nie pamietam

No dobra... też conieco o sobie naszkryflam ;] Mam na imie Kuba, mam 15 lat, na forum bywam już 1,5 roku... jestem z niewielkiego miasta koło Bielska Białej, a mianowice z Czechowic-Dziedzic. Interesuje sie na ogół cięższą muzyką , komputeami (w tym oczywiście grami ;] ) i w znacznej mierze sportem ;] grywam w siatkówke i kosza, ale zdarza sie też piłka ręczna czy lekkoatletyka ;] jak ktoś coś odemnie chce to gg mam w profilu ;] i tyle ;] jak mało info to pisać ;p
Daerdin said:
Arthas & the_witcher.pl - witam w klubie. Mam dokładnie tak samo Kto jeszcze się dopisuje?
powiedzmy, że też mam podobnie, bo kolecjonuje filmiki i mp3 z witchera ;]

Hmmm... nazywam się Dziadu.Przeżyłem 9 lat... Naprawdę nazywam się Bożydarek. Inne dzieci mnie nie lubią bo mama mi przynosi kakao na przerwę śniadaniową... Interesuję się kaktusami, bo kiedyś jak na takim jednym usiadłem to... a zresztą, to zbyt osobiste.Na forum jestem od 12 lat. Najbardziej byłem aktywny przez pierwsze 3 lata. A potem to już raczej oglądam tylko.pozdrooffkiDziadu

Hehe, Dziadu, a myślałem że tylko mnie mama nosi do szkoły kakao O mnie: smutny, nudny, opryskliwy, upierdliwy, ale tak pozatym to wporzo.Hobby: gra na gitarze, komputerze, nerwach itp. normalnie wirtuoz

No cóż, mnie nie znacie, bo mało piszę, ale chyba czas najwyższy się tu rozkręcić. Więc mam na imię Mariusz, mam 18 lat, teraz zdałem do klasy maturalnej ( liceum ) :p. Interesuję się muzyką, przede wszystkim hard rockiem z lat 90tych typu Deftones, Korn, Slipknot, Soulfly, Creed, LB, Weezer, Green Day, Bloodhound Gang, Tool itp. Poza tym lubię surfować po necie, który mam od 5 lat ( stałe łącze ). Wiadomo, jak ma się kompa, neta to i... gry :D Głównie skupiam się na RPG, moje ulubione to Diablo 2 ( nota bene prowadzę oficialny polski serwis - karczmę diablo 2 ), takto Fallouty, Gothicki, Baldursy, serie AoE ( chociaż cenię najbardziej 1 część ), Starcrafta: BW, Dungeon Siege 2, GTA serie, 1 część tej gry i SA :p Lubię też postrzelać sobie w CoD2 czy BF-a.Interesuję się także sportem, szczegółnie piłką nożną, a profesjonalnie trenowałem ping ponga, mówiąc potocznym językiem ;] Trafiłem tu dosyć dawno z starego forum CDPPozdro @ll :]

Eeee... a odkąd to Green Day i Blodhhound Gang grają hard rocka?? Myślałem że punk rocka, no ale cóż, może się nie znam

Top Bottom