ja to dochodze do wniosku że jak będe chciał sobie oglądnąć jakiś filmik jeszcze raz albo screen to sobie ściągne lub wejde na stronke
Hehe...słyszałem o wyczynach kibiców po tym meczu....Ty też brałeś w tym udział????W "Adeki" nie grałem jedynie w Warhammerze potwory męczyliśmy i przygody z kumplami przeżywaliśmy....Arthas said:Jestem z Lublina, miasta najtwardszych kibiców, klubu Motor Lublin, nie wiem czy słyszeliście o meczu z Avią Świdnik, jaka rozruba była...mam 15 lat, interesuje się komputerami, głównie grami, sportem, gram w Dungeons & Dragons i Magic'a, czytam książki fantasy (np. Wiedźmin), no i wszystkim po trochu...
Które mogłyby być dostępne z okna profilu użytkownikaBlackKnight said:Hmm tak mysle czy nie lepiej byłoby zrobić opisy w formie kart postaci tak jak ludzie Reda.
Podobno jest, ale jeszcze nikomu nie udało się jej osiągnąć i nie wiemy jak wygląda.Arthas said:A czy jest większa ranga od 1-sza zabita wiwerna dostępna dla nas??
Mogłoby to wyglądać np jak profile z forum CDP zeby mozna bylo zmienic grafike na profilu itp ale to chyba off top juzTibor said:Które mogłyby być dostępne z okna profilu użytkownikaBlackKnight said:Hmm tak mysle czy nie lepiej byłoby zrobić opisy w formie kart postaci tak jak ludzie Reda.
Pozdrów kumpli jak się wcześniej nie załapali na dostawę mózgu to podobno jeszcze można dostać ostatnie egzemplarze choć co nieco żużyte , IQ w okolicach 90Arthas said:W tej rozrubie nie brałem udziału, tylko kilku moich kumpli tam było i mówili, że było ciężko...
heeee takim to nic nie pomoże, niech zrobią harahiri (mogłem się walnąć w pisowni) i będzie po sprawie Co do opisiku to cóż, przeżyłem już dobre 19 latek życia, pochodze z wielkiego zacofanego miasta - Rzeszowa - które pisuary chcą jeszcze bardziej zacofać Jestem jeszcze studentem pierwszego roku Informatyki na uczelni ktora za bardzo bierze do siebie pełna wersje skrótu "SESJA" (System Eliminacji Studentów Jest Aktywny) czyli Politechnika Rzeszowska Interesuje się w szczególności informatyka i siatkówka (pół-zawodowo, za stary jest ), wszczególności słucham rocka (Linkin Park, Grey Daze, Grean Day, RHCP, itd), tyle chyba wam wystarczy Lepsze poznanie zapewne przy piwku na zlocie ps. na forum jestem od samego początku, a od kiedy się interesuje Wiedźminem to trudno mi powiedzie ponieważ już nie pamietamGeno said:Pozdrów kumpli jak się wcześniej nie załapali na dostawę mózgu to podobno jeszcze można dostać ostatnie egzemplarze choć co nieco żużyte , IQ w okolicach 90Arthas said:W tej rozrubie nie brałem udziału, tylko kilku moich kumpli tam było i mówili, że było ciężko...
powiedzmy, że też mam podobnie, bo kolecjonuje filmiki i mp3 z witchera ;]Daerdin said:Arthas & the_witcher.pl - witam w klubie. Mam dokładnie tak samo Kto jeszcze się dopisuje?