Tak ogólnie napisałem jaką muzykę preferuję, a zespoły jakie lubię czasem odbiegają od standardów 
Ok to ja zrobie [rotfl] i naturalnie witam na forum, a zarazem mam pozegnac?! Pierwszy raz chyba cos takiego widze (jak nic pierwszy)d-B-C said:Witam. Chociaż od dawna tu juz zaglądam to dopiero mój pierwszy post na tym forum i prawdopodobnie zarazem ostatni. Jako że jestem człowiek prosty i mało elokwentny nie chcę obniżać poziomu tego forum swoimi wypowiedziami, aczkolwiek pasowało sie przywitac
Moje miasto też ma wkład w Vader`a - MauseremMichalun said:kurde kompletnie zapomniałem o istnieniu tej zakładki i nawet tu nie zaglądałem i widze ze omineło mnie kilka zeczy więc zaraz to nadrabiam Jestem Michał Michalonek (zeby było wiadomo z kąd wytrzasnołem moja xywkę )mam 17 i pół roczku, obecnie zamieszkuje w Olsztynie (rodznnym miescie VADERA ) staram się zdac do 3 klasy (poprawka )liceum Metalu słucham a dokładniej Symfonic Black zainteresowania moje to gry RPG (komputerowe jak i te papierowe) ksiązki fantasyi to tyle
Hłe hłe hłe - witamy na forum cwaniaku Czekam...Johnny Warsaw said:Nazywam się Johnny. Johnny Warsaw - Warsaw Johnny. Przyszedłem by oczyścic to forum z wszelkiej maści Orjedów, Masów i innych takich Dlaczego? Bo jestem zawadiaka z dzikiego zachodu i zamierzam byc najwiekszym rzezimieszkiem na tym forum Nikt mnie nie przebije. Wiśta wio!
Skoro temat o forumowiczach z lekka zwierzeniowy to moze coś o sobie opowiesz..ja zacznę aby Cię osmielić...wstajesz o 4 rano, sprawdzasz czy ostrogi nie podarły Ci pościeli, płuczesz gardło szklaną Whiskey, gwiżdżesz na konia i gonisz te bydło na pastwisko.......Johnny Warsaw said:W Texasie kruszymy takich boxerków jak ten na Twoim avatarze na śniadanie Geno - ale skoro się nie boisz... Johnny zawsze gotów do merytorycznej dyskusji
zatwardziałe dziewice też w jakiś sposób szanujemy xDDon Sosneone1 said:Wolimy wbijać na pal, żelazne dziewice (Żelazną Dziewicę też ), łamanie kołem itp, etc