My forumowicze

+
Erynia said:
Słaby masz atlas, poszukaj dobrze a znajdziesz Szkocję w Polsce Od Śląska nie dzieli jej morze, jedynie jakieś tysiąc kilometrów po skosie. Co to jest dla takiego Łolesa który lubi sobie popatatajać ;)
Hahaa No no, tu mnie masz Ale jeśli chodzi o odległość Śląsk-Szkocja to wszystko zależy od atlasu - na moim wynosi około 6cm :p

O, Gwindziu, normalnie strasznie nam Ciebie brakowało i nikt nic nie pisał z powodu tego smutku, nic nie straciłeś...
...a, nie wróć, jakaś gra wyszła, czekaj...
The Witcher 2.
Ale nie wiem, co to.

Tak myślałem właśnie... Mnie nie ma to nic się nie dzieje. Smutne.
A doszły mnie plotki o Wieśku 2, doszły... Nawet laptop mi sie przez te plotki buntował ;P

Kurde. Fajnie tak po takim czasie wejść na forum i zobaczyć, że spora częśc gwardii się trzyma :)
A wszystko przez to, że mnie Pono Jr do znajomych zaprosil!

EDIT: Eeeeej! Nie ma juz takich patentów jak odznaki? Jakies starsze krwi, redaktory, mentory i inne? :p

A mówiłeś, że długo Cię nie było i czy jakieś zmiany... no 'soon', 'soon'.
A gdzie zgubiłeś kuzyna? Jego Pono nie zaprosił? ;)
To Ty zaproś, zrobimy sobie mini-kącik wspominkowy...

'Soon' zawsze było wieczne i niezmienne od czasów... Kurde... Od dawna w kazdym razie ;)

A pogadam z nim, pogadam, może akurat :)
Kto się ze starej gwardii udziela jeszcze? Bo tylko pobieżnie przegladnąłem forum na razie..

Oj...
Tak w sumie to...
No, jakby Ci to...

Nikt. Albo prawie nikt.
Mas, Geno, Pono, Yarp, Daerdin - wieki nie widziałam posta.
Wlooczykij - o, on bywa.
Ja :D

Socchi i Genesis to już chyba późniejsze czasy, nie? I też cisza.

Z pewnych rzeczy się chyba wyrasta ;)

...a, zapomniałam o najważniejszym, toż jeszcze Keth jest, ale wtedy się nazywał caaaałkiem inaczej

Kurde, szkoda... A REDzi jacyś zostali jeszcze w interesie czy wszyscy awanse podostawali i już sie społecznością nie zajmują?;P

Wiedziałem, że trzeba było zrobic ten wspólny projekt strony fanowskiej, bo się wszyscy posypią jak tego nie zrobimy ;p

EDIT: Haha! :D Pamiętam już Keth'a, jako Keth'a, ale faktycznie zmieniał swój nick przecież! :D

Oj, no nie da się ukryć, wiele się przez te 5 lat posypało ;)
No co Ci mam rzec.
Madeja u REDów całkiem nie ma. Dziada nie ma. Eriasha nie ma.
...i ja też tak jakoś niezbyt ;p

Bardziej nekromancja niż nekrofilia chyba :D
Trzeba bedzie uruchomic stare kanały łączności w takim razie...
A jak tam stara i szlachetna sztuka trolowania? Dalej tak dobrze, czy spokój i stagnacja na forum? :p

No cóż, z uwagi na noszoną przeze mnie barwę nie wypada mi się odnosić jakoś konkretnie, ale ogólnie mogę Ci powiedzieć, że nie karmimy ;>

Biedne trolle...

Serek wita Gwindora.

Jakbyś kiedyś miał dosyć Und, to krążyła plotka, że zabijając pandę uśmiercasz jedną Und.

No nie wiem, czy tak nie karmicie, spamujemy sobie już druga stronę ;)

Gwindor wita Serka.

Nie no, do Und mam sentyment od czasów jak prowadzilismy stronke fanowską jeszcze, więc nie będę na razie pand zabijał... Chociaż... Mam w planach wizytę w zoo...

Oj no, nie codziennie wraca syn marnotrawny na forum, więc może się wyżyć w wątku poniekąd o sobie... warunkowo. A bezwarunkowo to mamy Nocną Wyzimę, po 22 promujemy rozmowy na każdy temat, warto rozmawiać.

No ba, thewitcher.info trzymał się dzielnie i był ociupinkę dłużej dzielny od phoenixa, nieprawdaż? ;) I już chyba tylko Ciebie wspominam stamtąd z przyjemnością, toteż welcome back.

Top Bottom