My forumowicze

+
zi3lona said:
A jakieś nawiązanie do kiecki, yyy znaczy stroju narodowego?

Cytując pewnego Czerwonego Klasyka:

Szanowny panie, sukienka - to strój jednoczęściowy damski. Przez kilkadziesiąt lat życia nauczyłem rozróżniać sukienki od spódnicy (zmywarki i pralki dalej nie rozróżniam).
A obraza kiltu szkockiego to olbrzymia dla mnie zniewaga. Uważaj!

Ta zniewaga krwi wymaga :p

Te, Walec, rób zlot forumowiczów w Jebiu xD W jakimś Blue Horse czy coś :p Chociaż to u nas nie ma gdzie za bardzo :p

ser-ek said:
Te, Walec, rób zlot forumowiczów w Jebiu xD W jakimś Blue Horse czy coś :p Chociaż to u nas nie ma gdzie za bardzo :p

Oj tam od razu nie ma gdzie. Wezmą namioty i pójdą nocować do lasu na Bożka, albo rozbiją się u Ciebie na Ruptawie :D

Wallace said:
Oj tam od razu nie ma gdzie. Wezmą namioty i pójdą nocować do lasu na Bożka, albo rozbiją się u Ciebie na Ruptawie :D
Po co namioty?? Od czego są przystanki autobusowe na Bożka?? :p

I ja serio mówię. Przydałby się jakiś zlot :p

O zlotach mamy wątek kilka oczek niżej. Trolle niechcący przypomniały, bodaj jedyny plus ich obecności dzisiaj.
Zloty są miłe, z ludźmi i bez ;)

No grubo... niby kilka lat jestem na forum a tu nagle sie dowiaduje że jest taki temat ;P Troche głupio dopiero teraz sie przedstawić ,ale cóż... Me imię Mateusz,pochodzę z nad morza.Interesuje się głównie muzyką elektroniczną,trochę średniowieczem i pracą na morzu.
Z Wiedźminem zetknąłem się stosunkowo późno,bo przy okazji matury i gdyby nie Saga to bym jej pewnie nie zaliczył ;P a potem poszło z górki,film Wiedźmin , W1 i W2.
Dziękuję za uwagę.

Karol z Koszalina, 17 lat, druga klasa LO, profil dziennikarski. Śmiertelnie i głęboko zafascynowany Wiedźminem od pierwszego kwartału 2009 roku. Zainteresowania - wulgarna sztuka, kobiety, starożytny Rzym, socjologia, psychologia, filozofia. Dobry literat, dobry mineciarz.

Firnomir said:
Idealnie pasuje do mojego znajomego, ale on ma na inaczej na imię. Jesteś pewien z tym Karolem?
Właśnie się miałem pytać, czy to aby przypadkiem nie twój kumpel ;P xD

BTW: To jest forum Wiedźmina czy raczej jakiś portal matrymonialny? ;P xD

Mam poważne wątpliwości, czy tego rodzaju, hmm, anonse świadczą o dojrzałości. Szczególnie, że forum o grze raczej a nie o umiejętnościach łóżkowych.
Jednym słowem, może czasem dwa razy się zastanowić, przed napisaniem posta... ;)

Witam nowego kolegę. Cieszę się, że masz o sobie tak dobre zdanie, ale to czy jesteś taki dobry inni ocenić powinni. Myślę, że pomyliłeś fora.

zi3lona said:
Mam poważne wątpliwości, czy tego rodzaju, hmm, anonse świadczą o dojrzałości. Szczególnie, że forum o grze raczej a nie o umiejętnościach łóżkowych.
Jednym słowem, może czasem dwa razy się zastanowić, przed napisaniem posta... ;)

Z drugiej strony... Zobacz, chłopak jest młody, a jakie zdolności. No, chyba że sam sobie to wmówił. A jeśli nie, to ciekawe, czy zna pojęcie miarodajnej grupy testowej w statystyce.

Witamy kolegę humanistę. Chyba Was tu niewielu. ^^

Mnie w sumie bardziej od zdolności "lingwistycznych" kolegi interesuje to co nazwał wulgarną sztuką. Nie spotkałam się z takim określeniem, a jest to przecież moja dziedzina.

Top Bottom