My forumowicze

+
Mam poważne wątpliwości, czy tego rodzaju, hmm, anonse świadczą o dojrzałości. Szczególnie, że forum o grze raczej a nie o umiejętnościach łóżkowych.
Witam nowego kolegę. Cieszę się, że masz o sobie tak dobre zdanie, ale to czy jesteś taki dobry inni ocenić powinni. Myślę, że pomyliłeś fora.

Po prostu powiedziałem coś o sobie. To jest offtopic w końcu. Nigdzie nie powiedziałem, że jestem dojrzały, a tym bardziej - że dojrzałość próbuję udowodnić. No i nie jestem "nowym kolegą", wiernie śledzę forum od trzech lat.

Mnie w sumie bardziej od zdolności "lingwistycznych" kolegi interesuje to co nazwał wulgarną sztuką

Moim ulubionym artystą jest słynny w latach 90. Dr ALBONista, znany z takich przebojów jak "Leje się sperma" czy "J*bliwa lufa", tytuły są chyba dość wymowne. Obok niego Testoviron, Żyd i często walący po nosie troll, który zasłynął obrażaniem Polaków i katolickich wartości bez przebierania w słowach, czym zjednał sobie rzeszę fanów, i co również wynoszę do rangi sztuki. Pozdrawiam.

zi3lona said:
Mam poważne wątpliwości, czy tego rodzaju, hmm, anonse świadczą o dojrzałości. Szczególnie, że forum o grze raczej a nie o umiejętnościach łóżkowych.
Jak już jesteśmy przy umiejętnościach łóżkowych to i ja się pochwalę moją największą umiejętnością:
Należę do wąskiego grona facetów, którzy potrafią spać na brzuchu.

Sheladin said:
Jak już jesteśmy przy umiejętnościach łóżkowych to i ja się pochwalę moją największą umiejętnością:
Należę do wąskiego grona facetów, którzy potrafią spać na brzuchu.
Nie tylko ty ;P Ja np. nie potrafię spać na plecach, bo mi tak niewygodnie, boję się, że się udławię albo uduszę, koniecznie muszę na brzuchu ;P W dodatku jedną poduszkę muszę mieć pod głową, a drugą na głowie, inaczej nie zasnę ;P

Hostile said:
Nie da rady, zawsze sobie zapewniam odpowiedni kanalik tlenowy między poduszkami ;P

To przydałyby się Tobie takie poduszki ...

Tak, wiem. Zakłócam leniwą harmonię witcherforum niezwiązanymi z witcher pierdołami,za co z góry przepraszam, mam jednak pytanie. Czy którykolwiek z wieloletnich użytkowników tego sajta jest mi w stanie dostarczyć jakichkolwiek
namiarów na użytkownika MasPingon? Imię,nazwisko,adres facebook,cokolwiek?
Moja misja jest zapewne skazana na porażkę, bo według moich podejrzeń wyżej wymieniony,to odludek onanista i socjopata ,uznałem jednak że warto spróbować.

Dla śmiałka który sprzeda mi jakikolwiek news na privie, przewidziana wspaniała nagroda.Album fotograficzny,łyżworolki i skasowany bilet.

Działam zapewne wbrew internetowej etykiecie, ale nie mam innego pomysłu.
Modzie , bądz litościw.

Dla wszystkich zażenowanych - piesek
http://www.imsorrythatwasalie.com/

Szafowanie linkami do facebooka, czy inszymi danymi osobowymi bez wiedzy i akceptacji zainteresowanej osoby, to chyba podpada pod parę paragrafów...

Tak wiem, nudny jestem.

socchi said:
szafowanie linkami do facebooka jako podstawa pod paragraf ubawiła mnie jednak setnie
Kto jak kto, ale ty chyba najlepiej powinieneś wiedzieć, jakie konsekwencje prawne grożą czasem za niewinne zabawy z fejsbókiem ;P

właśnie sobczak, ja piszę tego posta z ciupy, bo zadarłem z niewłaściwym studiem na fejsbuku. Dzieciaki, jak już macie robić coś głupiego to lepiej idźcie w narkotyki.

nagi szopenie, mas cię kiedyś też tu szukał. Za dwa lata napisze tu, że Cię szuka I bet. Cierpliwości druhu, cierpliwości. Żyj. Ciesz się. Dawaj światu tyle ile od niego bierzesz, ni więcej, ni mniej.

a piesek śliczny

nie pisz do mnie po nazisku tutaj, bo pójdizemy się sądzić

tutaj jestem mroczny soczi

ej hostile my cie z tej naszej grupy wy...my czy po prostu bałęś się do tej nowej doąłczyć?

socchi said:
nie pisz do mnie po nazisku tutaj, bo pójdizemy się sądzić

tutaj jestem mroczny soczi

ej hostile my cie z tej naszej grupy wy...my czy po prostu bałęś się do tej nowej doąłczyć?
Raczej nie daliście mi namiarów na tę nową grupę, bym mógł dołączyć ;P

I nie uprawiaj mi tu nazizmu, bo pójdizemy się sądzić

Hostile, jak rozmawiasz z mądrzejszymi od siebie to próbuj im dorównać, a nie zmuszasz ich żeby się nad tobą pochylali

Top Bottom