Mam poważne wątpliwości, czy tego rodzaju, hmm, anonse świadczą o dojrzałości. Szczególnie, że forum o grze raczej a nie o umiejętnościach łóżkowych.
Witam nowego kolegę. Cieszę się, że masz o sobie tak dobre zdanie, ale to czy jesteś taki dobry inni ocenić powinni. Myślę, że pomyliłeś fora.
Po prostu powiedziałem coś o sobie. To jest offtopic w końcu. Nigdzie nie powiedziałem, że jestem dojrzały, a tym bardziej - że dojrzałość próbuję udowodnić. No i nie jestem "nowym kolegą", wiernie śledzę forum od trzech lat.
Mnie w sumie bardziej od zdolności "lingwistycznych" kolegi interesuje to co nazwał wulgarną sztuką
Moim ulubionym artystą jest słynny w latach 90. Dr ALBONista, znany z takich przebojów jak "Leje się sperma" czy "J*bliwa lufa", tytuły są chyba dość wymowne. Obok niego Testoviron, Żyd i często walący po nosie troll, który zasłynął obrażaniem Polaków i katolickich wartości bez przebierania w słowach, czym zjednał sobie rzeszę fanów, i co również wynoszę do rangi sztuki. Pozdrawiam.