Witam, jaki wg was jest najładniejszy pancerz w Wiedzminie 3? Chodzi mi o podstawową grę oraz dodatki bez żadnych miodów. Aktualnie biegam sobie w Zbroja z Undvik i myślę nad jakaś zmianą.
Mantikora, księżyc w nowiu.Witam, jaki wg was jest najładniejszy pancerz w Wiedzminie 3? Chodzi mi o podstawową grę oraz dodatki bez żadnych miodów. Aktualnie biegam sobie w Zbroja z Undvik i myślę nad jakaś zmianą.
Dobre pytanie zważywszy na to, że ubrania w W2 trzymały wysoki poziom. Owszem były narzekania na np. kolczugi w niektórych kurtkach, ale generalnie wszystko grało. Czego Geralt nie założył, to wyglądał w tym dobrze. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że jest to absolutny top jeśli chodzi o ten gatunek gier. Kolejny downgrade, tym razem względem dwójki.nie wiem co się stało że 90% pancerzy wygląda słabo.
No właśnie. Nie pamiętam by w dwójce był jakiś mega brzydki pancerz (może te końcowe, z jakimiś rogami czy innym czymś..) Nie mówiąc o tym z jedynki. W trójce, nie licząc tych głównych rynsztunków, to nie pamiętam ani jednego na prawdę fajnego pancerza. Musiałem przez jakieś 40% gry łazić w jakimś brzydkim ubranku, bo nic lepszego nie znalazłem. Ludzie zbyt idealizują tą grę tak ogólnie, nie skupiając się w ogóle na wadach (dużo gorsze udźwiękowienie niż w jedynce, słabsze pancerze itp.)Dobre pytanie zważywszy na to, że ubrania w W2 trzymały wysoki poziom. Owszem były narzekania na np. kolczugi w niektórych kurtkach, ale generalnie wszystko grało. Czego Geralt nie założył, to wyglądał w tym dobrze. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że jest to absolutny top jeśli chodzi o ten gatunek gier. Kolejny downgrade, tym razem względem dwójki.![]()
Daj ze zdjęciem od razuA ja znalazłem bardzo fajny kontusz - nie ten z wesela, tylko dużo ładniejszy. Tak mi się spodobał, że aż go sobie powiesiłem na stojaku w Corvo Bianco. Jak wrócę z roboty to odpalę sejwa i skrobnę jak się nazywał.
Daj ze zdjęciem od razu![]()
Ozdobny kontusz:
View attachment 10992271View attachment 10992274
W zasadzie to zlamiłem, bo do zdjęcia powinienem mu założyć szablę - a z nią Geralt w tym wdzianku wygląda przekozacko. Do tego odpowiedniejszy fryz i jest git.![]()
A co do kontusza to gdzie dorwałeś też sobie kupię
Przy łóżku gdzie Pani Everec malowała obrazy...jakoś gdzieś tam xDMusiałem go w takim razie przeoczyć zaraz tam wracam
Dzięki sprawdzę jeszcze tam nie zbłądziłem dzisiaj może się udaPrzy łóżku gdzie Pani Everec malowała obrazy...jakoś gdzieś tam xD