Nasze zdjęcia

+

Nowe forum, nowe zdjecia ;) Z psem podczas podrozy :p

Niestety, posiadam tylko takiego szkieleta, wyraz twarzy na pozostałych zdjęciach wyklucza je z obiegu publicznego :D

No, niespotykane, sam Mustaine by się pewnie nie powstydził. A co do waszych kawałków, parę odsłuchałem: Jest lekko schematycznie, ogólnie ciekawe riffy, wokal. Ale sensu życia tam raczej szukać się nie da. Chociaż kto wie, dużo zaczynało z takim demo/EP (whatever). Nie musisz się sugerować moją wypowiedzią bo ja Death'em i Doom'em przesiąknięty jestem - ale dużo osób może Ci tak powiedzieć/napisać. No i nie krzyczcie wszędzie:

We don't care what you say. Fuck you!
Bo to dowodzi że ignorujecie wszystko i każdego a czasem trzeba się skulić pod krytyką.

Powiem Ci że EPka jest zeszłoroczna i absolutnie nie jesteśmy zadowoleni z tego co tam zostało zamieszczone. Nagraliśmy na nią 8 kawałków (tyle mieliśmy, tyle udało się nagrać) z czego 3 odstawiliśmy w niebyt po pewnym czasie. Były kiepskie, albo przynajmniej niewystarczająco dobre ;)

Wokal jest tam... średni, nie wyszedł mi, choć fakt że i sporo mniej wtedy umiałem; solówki są niedopracowane, a perka ma miejscami dziury (uroki triggerów). A że potrzebowaliśmy coś do ogólnie pojętej promocji to takie coś nagraliśmy. Właściwa płyta będzie nagrana w przyszłym roku w sierpniu

Jeśli byś chciał coś świeżego, to tu jest dosłownie 40sek z koncertu jaki niedawno daliśmy:
http://soundcloud.com/gerard-5​/zajawka-2/s-o0CyV (nowy materiał).

Ze schematami walczymy, szukamy coraz głębiej, na szczęście jest sporo ludzi obytych że tak powiem z muzyką dłużej niż my, którzy nie szczędzą rad co jest nie tak i co warto poprawić- a to jest lepsze nawet od najlepszej recenzji.

A co do ludzi- owszem są tacy co mówią że nic nowego toto nie jest i absolutnie rozumiem to podejśćie. Z drugiej strony kapel thrashowych u nas dużo nie ma, a te co są raczej nie grają w tej stylistyce co my. A ludzie na koncerty przychodzą, przynajmniej na struny i piwo mnie stać : D

Tak btw. to nie wiem czy to odpowiedni temat ;)

Pozdro!

EDIT:

"We don't care what you say. Fuck You!" to jest cytat z piosenki Overkilla. Konkretniej "Fuck You" ;) Więc osoby w obeznane w temacie od razu powinny załapać o co chodzi, a reszta... No cóż, nie nastawiam się brylowanie w RMF FM : D

Rumcayz said:
"We don't care what you say. Fuck You!" to jest cytat z piosenki Overkilla. Konkretniej "Fuck You" ;) Więc osoby w obeznane w temacie od razu powinny załapać o co chodzi, a reszta... No cóż, nie nastawiam się brylowanie w RMF FM : D
No widzisz, jak wyżej w temacie nie jestem, a przynajmniej nie wiem co się teraz dzieje, a Overkill jakoś mnie nie interesuje. W ogóle thrash mnie raczej nie interesuje, ale odsłuchać mogę. A że cytat jakiś tam to mogą mi czarni gangsterzy na Woodsaidzie krzyczeć "Fuck you motha' men" i jakoś tego za wielką wartość merytoryczną nie uważam więc ocytowanie się Overkillem wszędzie będzie Was właśnie czyniło schematycznymi. Trochę więcej od siebie. Na twoją prowokację do mojej osoby z pewnym radiem nawet nie odpowiem bo to po prostu profanacja jest by tak człowieka po paru zdaniach oceniać.

BTW. To co pokazałeś jest chyba lepsze od tego co widziałem na YT, ale oczywiście wolę pójść na koncert i mieć "feeling" czego gracie; odsłuchiwanie czegoś z nawet profesjonalnej taśmy jest mało "pałerowe", nawet jeśli zagraliście to z dużą dozą mocy.

Nie nie nie, żeby nie było nieścisłości, to nie była żadna prowokacja, tylko raczej stwierdzenie faktu że na zaistnienia w mediach to ani my, ani to co gramy nie ma szans. Nigdzie Cię nie oceniałem, zwłaszcza że jak sam napisałeś słuchasz death'u i doomu, więc bliższym jeśli już bliższy jestem zdnia że słuchasz Antyradia ;)

Wracając do cytatu- tutaj faktycznie celnie trafiłeś, łatwo obalić to co napisałem.
Sama jego treść odnosi się raczej do tego że nie ważne co ludzie o nas mówięą (ooo bruudasy, długowłose itp itd.) mamy to gdzieś i robimy swoje. I tego akurat będę bronił do upadłego ;)

A na koncerty zapraszam, W najbliższym czasie będziemy trochę grali na osi Północ- Południe ;)

Pozdro!

Skoro wszyscy tak wrzucają swoje zdjęcia, to i ja się w końcu pokażę:)

Tak, możecie mi oficjalnie zazdrościć koszulki:p

Fajne monitory! Bardzo profesjonalnie noszony identyfikator.

Czy to redakcja Poltergeist'a? Prawdę mówiąc nieco inaczej ją sobie wyobrażałem. Ale zespół wygląda na prężny i z potencjałem.

Top Bottom