Niekończący się ekran ładowania doświadczenia.

+
Niekończący się ekran ładowania doświadczenia.

Po bitwie od dwóch dni cały czas kręci mi się kółeczko odpowiadające za korony i exp po bitwie. W związku z tym nie dostaję ani golda, ani expa.

Attachments

• photo99210.jpg
    photo99210.jpg
    72.3 KB · Views: 34
To normalne. Ja mam tak od początku Bety. Na razie Redzi nie wiedzą w czym leży problem. Złoto i expa dostajesz, ale widzisz je dopiero po wyjściu z gry. Sam ekran musisz pominąć - na razie trzeba czekać, aż Redzi znajdą przyczynę problemu.

Miałem ten sam problem i próbowałem to naprawić. Wszedłem w opcje zmniejszyłem nieco rozdzielczość wyłączyłem wibracje i włączyłem vsunc na pełny. Nie wiem które z tego ale pomogło i o wiele więcej fps'ow mam :)

Ja dzisiaj grając dzisiaj po za domem na innej sieci wifi i zaskoczenie bo przyznawało mi wszystko normalnie i wyświetlało niestety po powrocie do domu znowu to samo, co sugeruje, że problem leży nie koniecznie po stronie Gwinta, jeśli bez zmian w ustawieniach na innej sieci działało mi normalnie.

Last edited:
ja nadal mam problem z tym ładowaniem , troszkę mnie to irytuje . Po kilku turach muszę wychodzić z gry żeby zobaczyć aktualny stan , jeśli tego nie naprawią to raczej nie kupię gry jak już wyjdzie

Top Bottom