Nieścisłość w piciu wody

+
Nieścisłość w piciu wody

Pamiętacie scenę w prologu, kiedy to Vernon poprosił Ves o danie coś do jedzenia i Ves przyniosła na tacy dwa kubki na wodę, dzban z wodą i kawałek kiełbasy. Następnie Vernon nalewa sobie wodę i nalewa Geraltowi... Wiedźminowi nalał dosłownie trochę, a następnie Geralt z tego kubka wypił aż 5/6 głębokich łyków. Na moje jest to niemożliwe, żeby z takiej kapki jaką nalał Vernon Geralt wypił aż tyle. Według mnie jest to zwykłe niedopatrzenie lub błąd dźwiękowy twórców. Też to zauważyliście? ;D

Vattier

CD PROJEKT RED
Myślę, że po prostu jest taka animacja picia. W sumie zrozumiałe, że nie chciało się nikomu robić zróżnicowanych animacji tego typu :p Widać to też w epilogu, jak zostaje wódki "po łyku" ;)

Myślałem, że już nic nie jest w stanie mnie zadziwić jeśli chodzi o doszukiwanie się kompletnie nieistotnych szczegółów, ale jednak myliłem się :).

@Note - a ja do samego końca w ekwipunku nosiłem pewne ingrediencje z potworów: embriony, oczy, krew i takie tam, zebrane w pierwszym akcie. W grze wcale się nie spieszyłem, często medytowałem. I wiesz co? Przed epilogiem specjalnie sprawdziłem: nic się nie zaśmiardło :blink:, muchy nie złożyły jajek, wszystko było świeżutkie i nadawało się do produkcji eliksirów, które później miałem pić. A ich warzenie odbywało się bez krasnoludzkiego spirytusu, który by to wszystko zdezynfekował. Jak byś to wytłumaczył? :hmmm: Czyżby REDzi czegoś nie uwzględnili, coś przegapili?

Wasze ironiczne posty i tony są naprawdę bardzo twórcze, ale temat powstał bardziej w kierunku "dla ciekawych" a nie (jak większość to odebrała) w kierunku czepiania się redów haha

Wasze ironiczne posty i tony są naprawdę bardzo twórcze, ale temat powstał bardziej w kierunku "dla ciekawych" a nie (jak większość to odebrała) w kierunku czepiania się redów haha

To analizując w ten sposób grę to takich tematów dla "ciekawych" byłoby setki jak nie tysiące ;)

Ja bym się zastanowił, czy tam aby na pewno była woda? A raczej, czy to nie była "woda ognista"?:hmm:

To by tłumaczyło jej małą ilość. :cheers:

Powiem więcej, klucz od Ves brzęczy jak pęczek choć jest tylko jeden. A co do wody, twórcy specjalnie zasłaniali lejącego Vernona, żeby nie wyszło, że z butelki nic nie leci, a Vernon trzyma MP3 z którego leci dźwięk nalewania wody.

Top Bottom