Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Night City [otwarte całą dobę]

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
Next
First Prev 56 of 58

Go to page

Next Last
Wroobelek

Wroobelek

Mentor
#1,101
Oct 13, 2020
Ech, w ostatnim tygodniu u mnie padało tylko dwa razy: za pierwszym razem przez trzy dni, a za drugim przez cztery. Teraz znowu żaby lecą z nieba, a do tego zimno.
Jak ja nie cierpię takiej pogody.

• RED Point
Reactions: Nars and HuntMocy
Fantazjel

Fantazjel

Senior user
#1,102
Oct 13, 2020
A ja lubię, kiedy pada, bo jestem jesieniarą. (Jesieniarzem?)
Choć z drugiej strony, wtedy mi się internety psują... czekam aż mi światłowód w końcu podciągną, bo gierkowanie online mam teraz zależne od pogody.

Sylvin

Sylvin

Mentor
#1,103
Oct 13, 2020
Taka pogoda jest dobra na to by pograć w tytuły, które zdążyły się nagromadzić w bibliotece ;D

PATROL

PATROL

Moderator
#1,104
Oct 14, 2020
Niby fajnie i lubię taką pogodę, kiedy deszczyk stuka w parapet, ale jak się na takie dni nagromadzą wyjścia, to już do śmiechu nie jest XD Lubię chodzić z parasolem, ale nie lubię ciągać go za sobą do pomieszczeń, które nie są pomieszczeniami mojego mieszkania :D

• RED Point
Reactions: Chodak
Chodak

Chodak

Forum veteran
#1,105
Oct 14, 2020
Deszcz jak deszcz, ale u mnie za oknem dzis jakieś dzikie wichry wyły. :)

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#1,106
Oct 14, 2020
Z innej beczki, jak widuję obecnie policjantów to mam pewne skojarzenia...

I od razu słyszę w głowie ten kawałek:

H

Hugomocnik

Senior user
#1,107
Oct 15, 2020
Hej,

Nie wiedziałem jaki temat wybrać, więc padło na night city.

Czy ktoś odbiera grę z paczkomatu o północy w dzień premiery tak jak to miało miejsce w przypadku dzikiego Gonu? Jeśli tak, poradźcie proszę skąd zamówić preorder, aby to życzenie zostało spełnione.

Pozdrawiam :)

Fantazjel

Fantazjel

Senior user
#1,108
Oct 15, 2020
Osobisty Norman Reedus z "Death Stranding" podejdzie do mojej pieczary i umieści paczkę za specjalnym otworem zwanym "drzwiami".
Pozdrawiam.

H

Hugomocnik

Senior user
#1,109
Oct 15, 2020
Jednakowoż, bardzo zależy mi na odbiorze o północy, czy jest ktoś jeszcze kto zmaga się z takim problemem?

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#1,110
Nov 5, 2020
Trochę suchar, ale...

• RED Point
Reactions: Fantazjel and HuntMocy
Wroobelek

Wroobelek

Mentor
#1,111
Nov 5, 2020
Dziś imieniny Geralda. Można chyba przyjąć, że Geralta również. Wszystkiego najlepszego, Biały Wilku! :beer:

• RED Point
Reactions: Sinkey87
I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#1,112
Nov 12, 2020
Taka myśl na jutrzejszy dzień :) ...

• RED Point
Reactions: Sinkey87, Shavod and HuntMocy
S

Sinkey87

Forum regular
#1,113
Nov 13, 2020
I_w_a_N said:
Trochę suchar, ale...
Click to expand...
Suchar nie suchar, ale moim zdaniem, ktoś dosyć młody to stworzył,bo
1) większość graczy czeka raczej od 2012 roku
2) czym jest dwa lata oczekiwania na ten tytuł - na Duke Nukem Forever to się czekało :) a z tytułów znanych i lubianych premiera Diablo II była przesuwana, grracze poditytowani, a gra jaka wyszła wszyscy wiemy.

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#1,114
Nov 13, 2020
DNF niby zapowiedziano w 1997 roku (czy jakoś tal około tego - jeśli mnie pamięć nie myli), ale tak naprawdę jakieś konkrety i hype powstały po słynnym trailerze z 2001 roku.
W 2009 roku 3D Realms praktycznie zbankrutowało, a DNF przejęło Take-Two i dwa lata po tym wydało (a jak wyszło wszyscy wiemy).

Odnośnie CP 2077, to pierwszy trailer pojawił się na początku 2013 roku (prawie 8 lat od spodziewanej premiery), więc to i tak sporo czasu (RED'zi zdążyli w tym samym przedziale czasu wydać dwie części Wiedźmina - 2007-2011 W2, 2012-2015 W3).

S

Sinkey87

Forum regular
#1,115
Nov 13, 2020
I_w_a_N said:
Odnośnie CP 2077, to pierwszy trailer pojawił się na początku 2013 roku (prawie 8 lat od spodziewanej premiery), więc to i tak sporo czasu (RED'zi zdążyli w tym samym przedziale czasu wydać dwie części Wiedźmina - 2007-2011 W2, 2012-2015 W3).
Click to expand...
Fakt, stworzenie dwóch Wiedźminów zajęło 8 lat. Jednak CDPROJEKT do tej pory dysponował jednym zespołem do gier AAA (Thronebraker czy Gwint itp. to zdecydowanie mniejsze zespoły) w związku z czym prace nad CP2077 pełną parą mogły ruszyć dopiero w 2015 roku a biorąc pod uwagę łatanie W3 i opracowywanie dodatków dopiero w połowie 2016 roku.

Może ten teaser trailer do CP2077 pojawił się zbyt wcześnie? Mam wrażenie, że REDzi też tak myślą, bo gdyby było inaczej już oglądalibyśmy trailer do Wiedźmina 4 / nowego IP.

• RED Point
Reactions: Fantazjel
Esterhazy

Esterhazy

Forum veteran
#1,116
Nov 14, 2020
Czy tylko ja odczuwam dyskomfort oglądając wirtualnego Reagana?

Sylvin

Sylvin

Mentor
#1,117
Nov 14, 2020
Usta robione w Photoshopie, włosy dodane w Paintcie. Co poszło nie tak?
Skąd ten kwiatek? :D

Esterhazy

Esterhazy

Forum veteran
#1,118
Nov 14, 2020
Sylvin said:
Skąd ten kwiatek?
Click to expand...
Call of Duty - Cold War

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#1,119
Dec 11, 2020

• RED Point
Reactions: chojrak
I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#1,120
Dec 15, 2020

• RED Point
Reactions: Gomola and Sylvin
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
Next
First Prev 56 of 58

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.