Klient do lakiernika:Taka mała ciekawostka, którą spotkałem kręcąc się na rowerze po Warszawie:
View attachment 11353396
Piękne...
(...) wcześniej przez jakiś czas byłem obserwatorem incognito![]()
Teraz bym zrobił lepsze, te ma milion lat.Mogę się nie znać ... ale jak tak paczam, to mi wygląda na nowe logo tego tematu![]()
Czy to nie ty zawsze powtarzałeś, że nie czujesz cyberpunkowego klimatu, że wolisz proste fantasy i CP2077 to nie będzie gra dla ciebie?To sem znowu ja!! Chciałem się tylko pochwalić, że mam przegrane w Cyberuku prawie 170h, co wbija tą grę na podium mojego czasu gry zaraz po Wiedźminach![]()
Ja Panu nie przerywałem !! !!Czy to nie ty zawsze powtarzałeś, że nie czujesz cyberpunkowego klimatu, że wolisz proste fantasy i CP2077 to nie będzie gra dla ciebie?![]()
Doszły mnie słuchy, że po 600h już nie ma w grze co robić, także ciesz się póki możesz.To sem znowu ja!! Chciałem się tylko pochwalić, że mam przegrane w Cyberuku prawie 170h, co wbija tą grę na podium mojego czasu gry zaraz po Wiedźminach![]()
Doszły mnie słuchy, że po 600h już nie ma w grze co robić, także ciesz się póki możesz.
600h?! Jak mogę odzyskać piniąse za gre? Przecież to jest nic nie warte!! !!Ja mam 603 h na liczniku i obawiam się, że zawartości w grze zostało, co najwyżej na jakieś sto. Więc jest rozczarowanie.