Night City [otwarte całą dobę]

+
Wielki smutek miałem okazję spotkać go oko w oko bardzo serdeczny w prywatnych kontaktach zanim zagrałem w gry czytałem i słuchałem wiedźmina więc w moim sercu Geralt mówi jego głosem nie pana Rozenka Pokój jego duszy

Jeśli nie macie nic w planach, albo jesteście już po koncercie Taylor Swift ;), to możecie się wybrać do Czaplinka, gdzie jeszcze dziś dzieje się najwspanialszy festiwal muzyki - Polandrock.
20240801_213013.jpg

W tym roku udało mi się w końcu znaleźć jeden dzień by wybrać się na ten festiwal, na którym zawsze chciałem się znaleźć, ale nigdy wcześniej nie było okazji.
Polandrock robi wrażenie, pozytywne wrażenie. To nie tylko sceny muzyczne. To całe miasteczko wybudowane na kilka dni, w którym można nie tylko zamieszkać, coś zjeść, wypić, kupić jakieś ubrania. Można też wybrać się na masę innych zajęć, które są organizowane dla dzieci i dorosłych. Od zabaw, jogi, warsztatów, na wielu różnych poradach prawnych kończąc. To było dla mnie zaskoczeniem. Atrakcji pełno dla każdego. A był tam przekrój wszystkich pokoleń, od dzieci w wózkach, po osoby starsze. Każdy się dobrze bawił. Fakt, byli i tacy co za bardzo, ale w większości wszystko było na poziomie i w miłym towarzystwie. Często rodzinnie, jak u mnie.
Na festiwalu działo się wiele i wiele służb miało tam ciężką harówę. Widząc to jak dba się o całość to należy się wielki ukłon dla nich wszystkich. Chapeau bas!

Z pewnością jeszcze się tam wybiorę w przyszłości, a do tegorocznych występów będę wracać na Kręciołatv na yt, gdzie są wszystkie występy z każdej scen.
Jeśli ktoś nie ma możliwości odwiedzenie Polandrock osobiście, niech wbija na kanał na yt :)

Attachments

• 20240801_213013.jpg
    20240801_213013.jpg
    1.6 MB · Views: 33
Panowie, specjalnie pod W3 składałem komputer, właśnie z tą kartą graficzną. W sumie mam ją do dzisiaj. Czekam na premierę kolejnego Wiedźmina i formuła się powtórzy.
A myślałeś już coś nad tym - kiedy taki sprzęt składać, tzn. kiedy orientacyjnie by to mogło być? Pytam bo osobiście chciałem zrobić podobnie ale nie zapowiada się na to żeby kolejna gra wyszła w ciągu 2 lat a mi po mału zaczyna doskwierać już starzejący się pc. W związku z tym zacząłem się zastanawiać nad kupnem czegoś w okolicach premiery GTA 6 (nie jestem jakimś wielkim fanem serii ale chęć zagrania na pewno by była) na pc, które pewnie gdzieś pod koniec 2025 się pojawi, może 1 kwartał 2026.

Kolejna zagwozdka to kwestia tego czy kolejna gra AAA z uniwersum Wiedzmina nie wyjdzie w okolicach premiery nowej generacji a co za tym idzie też prawdopodobnie nie bedzie to najszczęśliwszy moment na wymianę sprzętu :think:

Last edited:
A myślałeś już coś nad tym - kiedy taki sprzęt składać, tzn. kiedy orientacyjnie by to mogło być? Pytam bo osobiście chciałem zrobić podobnie ale nie zapowiada się na to żeby kolejna gra wyszła w ciągu 2 lat a mi po mału zaczyna doskwierać już starzejący się pc.
Siema, dopóki nic nie wiadomo na temat W4, to nie ruszam tematu- nie mam takiej potrzeby.

Na premierę Boga Wojny pod koniec 2022 roku kupiłem sobie PS5. Ograłem na konsoli między innymi Cyberpunka, nadrobiłem grecką sagę Kratosa, a niedługo biorę się za Bloodborne'a. Na komputerze od jakiegoś czasu ogrywam serię Dark Souls.

Aktualnie nie ma gry, przez którą w ogóle bym pomyślał o zmianie pudła.

Ech, szukałem jakiejś nowej fajnej gry .... no mogłem być starożytnym Egipcjaninem, walecznym wikingiem, po raz kolejny najemnikiem w Night City, albo przemierzać świat z Varrickiem. Tymczasem po raz kolejny siedzę właśnie na Płotce!! I zastanawiam się, jak to jest, że potrafi przepłynąć ocean, a zwykły płotek może ją powstrzymać? :p

Krótka historia o tym, jak 17 lat tamu logujesz się na forum jakiejś gry komputerowej, bo spodobały ci się ksiżki typa, co to pisze na podstawie tych gier :p A potem nagle budzisz się, na planszy są smoki i VR i poznajesz najlepszych ludzi w swoim życiu!! :)

Smoki i VR w załączniku :p

454636003_1689154315192636_3653107788398090837_n.jpg
453724961_871072041540614_1310055678608146034_n.jpg

Top Bottom