Jeśli nie macie nic w planach, albo jesteście już po koncercie Taylor Swift

, to możecie się wybrać do Czaplinka, gdzie jeszcze dziś dzieje się najwspanialszy festiwal muzyki - Polandrock.
W tym roku udało mi się w końcu znaleźć jeden dzień by wybrać się na ten festiwal, na którym zawsze chciałem się znaleźć, ale nigdy wcześniej nie było okazji.
Polandrock robi wrażenie, pozytywne wrażenie. To nie tylko sceny muzyczne. To całe miasteczko wybudowane na kilka dni, w którym można nie tylko zamieszkać, coś zjeść, wypić, kupić jakieś ubrania. Można też wybrać się na masę innych zajęć, które są organizowane dla dzieci i dorosłych. Od zabaw, jogi, warsztatów, na wielu różnych poradach prawnych kończąc. To było dla mnie zaskoczeniem. Atrakcji pełno dla każdego. A był tam przekrój wszystkich pokoleń, od dzieci w wózkach, po osoby starsze. Każdy się dobrze bawił. Fakt, byli i tacy co za bardzo, ale w większości wszystko było na poziomie i w miłym towarzystwie. Często rodzinnie, jak u mnie.
Na festiwalu działo się wiele i wiele służb miało tam ciężką harówę. Widząc to jak dba się o całość to należy się wielki ukłon dla nich wszystkich. Chapeau bas!
Z pewnością jeszcze się tam wybiorę w przyszłości, a do tegorocznych występów będę wracać na Kręciołatv na yt, gdzie są wszystkie występy z każdej scen.
Jeśli ktoś nie ma możliwości odwiedzenie Polandrock osobiście, niech wbija na
kanał na yt