Night City [otwarte całą dobę]

+
To sem znowu ja ... Wallace łowca osiągnięć! :D TĘSKNILIŚCIE??

Myślałem, że strzelanie z kuszy było mocno angażujące. Nic bardziej mylnego! Strzelanie z kuszy i rzucanie dwiema petardami na raz, żeby zaliczyło efekty, to jest dopiero HARDCORE! :p

EDYCJA, AKTUALIZACJA!!
UDAŁO SIE!! Mogę przestać grać w Wiedźmina ... czy moje życie właśnie straciło sens? :p

Last edited:
Oj Panie, ja na PC grałem, ale z racji że i Wiedźmin od dwójki i CP są tak filmowe, no to na kanapie przy TV się chce.
No i mieczem srebrnym czy stalowym kontrolerem bardzo przyjemnie się cięło, a w Cyberze to ło panie, jeszcze walka to jako tako, ale weź tu te turnieje strzeleckie wygraj. Oszukiwałem i przełączałem się na mysz, przyznaję bez bicia. :D

Jako stary dziad obawiam się, że nie mając okazji w młodości, nigdy już nie nauczę się strzelać na padzie. No bo to w ogóle nie da się, no.

Ale ja byłem przekonany, że celowanie całkiem dobrze mi idzie!! Bo przecież mój Kratos rzucał toporem, Lara Croft strzelała z łuku, a Nathan i Joel trafiali z pistoletów :p A potem pojawił się V ... :p

Pamiętam jak (PC) nie mogłem przejść pierwszej strzelaniny w początkowej misji CP gdzie w pomieszczeniu pojawia się kilku wrogów. Po którejś tam porażce zastanawiałem się na zejście z poziomu najtrudniejszego, ale nie chciałem tracić godności :D i w końcu w opcjach znalazłem wspomaganie automatycznego celowania - wyłączyłem to i niczym rewolwerowiec wystrzelałem wszystkich złoli za pierwszym podejściem. Do dziś nie wiem co ta opcja dokładnie robi i dlaczego tak mi przeszkadzała w strzelaninie. [wiem że to opcja dla pada trochę za nas celująca żeby ukryć fakt że pad nie nadaje się do strzelanin, ale czemu tak przeszkadzała przy myszy?]

Cześć! Chciałabym zapytać czy w Krakowskim oddziale CD Projekt Red jest recepcja z "wystawką" do podziwiania? W Warszawie udało mi się pooglądać wnętrze recepcji i kompleks dookoła na tyle ile mogłam:)

U6GaRft5.jpg

ZDROWYCH, SPOKOJNYCH, WIEDŹMISKICH ŚWIĄT!!

Życzy Regis, oraz jego utopiec! :)

Smacznego jajka w sałatce jarzynowej, bez której nie byłoby Wiedźmina ani CP77, bo nie byłoby Polski.
Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz wybiórczej amnezji, by ograć te dzieła raz jeszcze po raz pierwszy.
Bawta się ładnie, drodzy, i pamiętajcie, że najlepszą rybą jest filet.

Życzę naszej społeczności świątecznego wytchnienia, radości oraz chwil pełnych bliskości i serdeczności. Niech nadchodzący rok przyniesie przestrzeń na jak najlepsze historie oraz ludzi, z którymi warto je dzielić; same sukcesy i energię do podejmowania nowych wyzwań.

Pozdrawiam z Mediolanu; wśród ogromu turystycznych atrakcji prym wiedzie Katedra, która może wydać się znajoma miłośnikom trylogii Dark Souls.

Attachments

• IMG_6765.jpeg
    IMG_6765.jpeg
    3.4 MB · Views: 29
Last edited:
Top Bottom