Night City [otwarte całą dobę]

+
ge5uC.png

Ja również!

@Yakin sam spotkałem kupując Wiedźmina 1 na premierę człowieka starszego ze 2 razy (czyli w podobnym wieku jak ja teraz).

Wyznał, że w gry już dawno nie gra, ale jak dowiedział się, że Polacy zrobili grę Wiedźmin to kupił komputer do gier i pobiegł do sklepu. Taka jest moc Wiedźmina! :)

Last edited:
Drodzy Państwo, co tam słychać w 2026 roku? Jest pięknie i wzruszająco? Jak się mają noworoczne wyzwania?

U mnie świąteczny tryb dobiegł wczoraj końca, więc dzisiaj pozostało wrócić do rzeczywistości; innymi słowy, piękno i wzruszenia musiały ustąpić wzruszeniu ramionami, ponieważ rutyna już daje się we znaki. Miałem nadzieję, że magia nie ulotni się zupełnie, ale jakby na sygnał białe zimno osiągnęło w stolicy już zupełnie bezlitosny wymiar i trochę się odechciewa, także skupiam się na post-produkcji filmu. Uważajcie na Szlaku!

Błękit nieba z weekendu chwilowo już tylko wspomnieniem:​

Attachments

• W-wa.jpg
    W-wa.jpg
    2.2 MB · Views: 34
Last edited:
Cele 2026 - przejść drugi raz Wiedźmina 3 bo jakieś plotki po sieci krążą o dodatku w Zerrikanii i jak to tak ogrywać na golasa w razie co (stare save gdzieś przepadły) :facepalm: - odwiedzić siedzibę Redów w Krakowie i była chrapka na wystawę w Łodzi ale może być krucho przez nadchodzący nawał pracy.
Link do wystawy - może ktoś już był i podzieli się wrażeniami => https://ec1lodz.pl/ekspozycje/wystawy-czasowe/trust-the-proces

Sweet summer child, masz dużo zaplanowane na ten rok :p Jak dożyjesz do wieku utopca, to sukcesem będzie obudzenie się bez bólu pleców, albo kolan :p
Już jest SKS (lata Jezusowe SOON TM. Niestety bycie chomikiem IT nie pomaga ani na plecy ani na oczy i coraz częściej mam sytuacje jak na memie :sad: ale mam nadzieję, że przy czwórce znowu poczuję się jak młoda dwudziestka i zarwę 24h :cool:
1767982624958.png

Top Bottom