Night City [otwarte całą dobę]

+
Masz dwie opcje ... no może trzy. Wszystkie są nielegalne, bo wymagają porwania, albo porwania i kradzieży :p

1. Porywasz Sylvina, albo mnie i kradniesz nasze zestawy :p
2. Porywasz mojego teścia i zmuszasz go, do sprezentowania sobie SLAYER KITu. Nie polecam, teściu zna karate i ma katanę na ścianie, pewnie będzie się bronił :p
3. Porywasz żonę Sylvina i ... no tego BARDZO nie polecam! :p

Możesz też gdy Twoje urodziny będą już blisko oglaszać na lewo i prawo, że masz takie małe marzenie :)

W przeciwieństwie do pomysłów @W_Wallace mój nie nadaje się na scenariusz filmu, ale może zadziałać.

Masz dwie opcje ... no może trzy. Wszystkie są nielegalne, bo wymagają porwania, albo porwania i kradzieży :p

Mogę też poczekać do dziesiątego, ale nawet wówczas byłoby mi szkoda. Chociaż jeśli wystawię RAM i zdołam go sprzedać, to nie będzie problemu, bo teoretycznie mam tam wartość naprawdę dobrego GPU (nie topu, ale wciąż dobrego po obecnej cenie).

3. Porywasz żonę Sylvina i ... no tego BARDZO nie polecam! :p

4. Wallace lubi Harnasia, więc... :beer:

Chociaż jeśli wystawię RAM i zdołam go sprzedać, to nie będzie problemu, bo teoretycznie mam tam wartość naprawdę dobrego GPU (nie topu, ale wciąż dobrego po obecnej cenie).
Jest to jakieś rozwiązanie. Jeśli nie masz innych wydatków... gadgety są mega.

Wy tam chwalicie się świętowaniem 10-lecia W3, a ja już jestem gotowy na W4 ;) ...

P.S. Wiem, że ta "Ciri" to strasznie prymitywne AI, ale sama generyczna twarz (z kiepską blizną) mnie tak nie razi jak ten "medalion".

Ciekawy gadżet :)

Medalion praktycznie zawsze wychodzi kiepsko w tych obrazach, które dla zabawy generowałem.

Screenshot_20260207-221106.png

Od mojej rejestracji na forum upłynęło już równo 20 lat. Kto by pomyślał, że spędzę tu taki kawał życia, zwłaszcza, że rejestrowałem się wyłącznie dla konkursu, w którym do wygrania były przedpremierowe gadżety z pierwszego Wiedźmina. :coolstory:

Media grzeja temat caly czas dodatku do w3 . Juz sie to powoli robi nudne xd cdp mogl by juz potwierdzic . Przechodze teraz w3 drugi raz . Mial bym przynajmniej motywacje aby wiedziec kiedy sie wyrobic przed dodatkiem .

Plotki mówią o maju, ale jakoś nie chce w to wierzyć.

Nie tyle premierę w tym czasie, ale ogólnie premierę.

Pomyślmy, czy robienie DLC do domkniętej gry, która miała premierę ponad dekade wstecz (10 lat po ostatnim DLC), na wewnętrznym silniku, którego (teraz zapewne) nie zna prawie nikt z obecnych RED'ów miałoby jakiś sens?

Nie ukrywam jednak, iż chciałbym się mile zaskoczyć, aczkolwiek nie liczę na to.

Pomyślmy, czy robienie DLC do domkniętej gry, która miała premierę ponad dekade wstecz (10 lat po ostatnim DLC), na wewnętrznym silniku, którego (teraz zapewne) nie zna prawie nikt z obecnych RED'ów miałoby jakiś sens?
Biorąc pod uwagę, że nowa zawartość fabularna w postaci dużego questa (któremu towarzyszyła znaczna ilość rozmaitych usprawnień, zarówno wizualnych, jak i gameplayowych) została dodana do gry z końcem 2022, czyli jakieś 3 lata temu, sens jak najbardziej ma i ludzie potrafiący korzystać z tego silnika w studiu nadal są. Nie wspominając już o tym, że przecież zewnętrzne studio Virtuos nadal produkuje nową zawartość do Cybera, bazującego na nowszej wersji tego samego silnika, co świadczy o tym, że technologia jak najbardziej jest do ogarnięcia nawet przez ludzi spoza studia.

Dodajmy do tego jeszcze fakt, że w tym lub przyszłym roku prawdopodobnie zaczną odsłaniać więcej kart związanych z Wiedźminem 4, co miałoby bezpośrednie przełożenie na sprzedaż potencjalnego dodatku do trójki.

Warto też mieć na uwadze, że ten projekt jest kojarzony z niezapowiedzianą produkcją od Fool's Theory, która nie jest rimejkiem Wiedźmina 1, ale wciąż pod powstaje patronatem CDPR.
Fool's Theory zasilają weterani z REDów, więc jako outsourcowane studio do obsługi starego silnika raczej się nadają - a jednocześnie samych REDów nic w znacznym stopniu nie odciąga od produkcji nad TW4.

W czwartek ma byc impreza sony . Moze w tedy ? Mody do konsol ??
Post automatically merged:

Warto też mieć na uwadze, że ten projekt jest kojarzony z niezapowiedzianą produkcją od Fool's Theory, która nie jest rimejkiem Wiedźmina 1, ale wciąż pod powstaje patronatem CDPR.
Fool's Theory zasilają weterani z REDów, więc jako outsourcowane studio do obsługi starego silnika raczej się nadają - a jednocześnie samych REDów nic w znacznym stopniu nie odciąga od produkcji nad TW4.
100 osob Fool's theory pracuje nad nie zapowiedzianym projektem . Pasuje jak ulał do dodatku w3 . Wiekszosc to byli pracownicy cdp red i znaja red enigne .

Last edited:
Top Bottom