Night City [otwarte całą dobę]

+
Nie lubiłem Gwinta, nie chciałem zrozumieć Gwinta ... @HuntMocy wyjaśnił, policzył i sędziował Gwinta na jednym z Krakowskich Spotkań :D Od tego czasu lubię sobie pograć z kowalem, czy innym kupcem! No chyba, że plansza wybucha, miga, strzela i dzieją się tam cuda :p

Last edited:
Jesteś stary ... całe życie bywałeś w Misiu Kudłaczu albo Nowym Narakorcie, a potem uświadamiasz sobie, że codziennie sprawdzasz co dzieje się w Night City :p Jak żyć, kiedy to się stało i dlaczego czas tak szybko zapiar ... ten, no ... biegnie? :p

Przejdź przez życie sam, nie korzystaj z szybkiej podróży.

Wewnętrzny filozof w wersji gracz :)
Ja już mam swoje lata i wiem, że warto przechodzić samemu to życie na grzbiecie Płotki, u boku swojej pani ;)

Swoją drogą, zacząłem na nowo przechodzić Cyberpunka i sporo sobie chodzę właśnie. Ze zdziwieniem odkrywam zakątki i uliczki, których w ogóle nie kojarzę. Bardzo przyjemne doświadczenie. Nie wiem tylko czy to przez tego typa z Niemiec, eee no tego Alzheimera, czy może po prostu nie zwiedziłem jeszcze całego miasta wzdłuż i wszerz. Trzeba jednak przyznać, że Night City jest naprawdę spore.

> Ze zdziwieniem odkrywam zakątki i uliczki, których w ogóle nie kojarzę.

No to jest w tej grze fajne.

Kabuki znam jak własną kieszeń, bo lubię tą dzielnicę i czasem tam "chodzę na spacer" :D Ale w innych dzielnicach niektóre miejscówki zaskakują mnie, że je dotychczas przeoczyłem.

Gdyby wziąć współczynnik: wielość planszy / generyczność to CP jest chyba ewenementem wśród gier (choć parę nielicznych tytułów jest relatywnie blisko).

Od dzisiaj jestem dumnym piętnastolatkiem.​
1774297999796.png

Zarejestrowałem to konto jakieś dwa miesiące przed premierą W2. Jednak lurkować tutaj zacząłem już przynajmniej w 2010 roku, jeśli nie wcześniej. Upływ czasu nieustająco wywiera niesamowite wrażenie. Spodziewam się premiery W4 przed osiągnięciem pełnoletności!​

Last edited:
Jest szansa na wykupienie Vengerbergu i wypowiedzenie umowy najmu kamienicy tej czarnej wiedźmie?
Jak tak, to kupuje w ciemno!! :D

U kogo kupic w w3 recepture na ulepszony biały miód ? . ( xd znalazlem recepture na wyśmienity ) bo latam po novigradzie i oxenfurcie i jakos nie ma tego u sprzedawców . Na skeelige tez .

Top Bottom