Night City [otwarte całą dobę]

+
Nazywa się Karolina Mrugała jest Polską aktorką dubbingową wokalistką i cosplayerką od lat coveruje ścieżki dźwiękowe z gier w pełnych cosplayach zobaczyć ją można głównie w utworach z produkcji Riot Games ponieważ jest zaangażowaną graczką LOL-a cieszy się taką popularnością w fandomie ligi legend że zaangażowano ją nawet do udziału w ścieżce dźwiękowej do Arcane skutkiem czego jej kariera wystrzeliła jednak jest znana jedynie w pewnym ściśle określonym środowisku za to jest tam znana bardzo

Kilka dni temu, podczas pobytu w Warszawie zdecydowałam się obejrzeć nową siedzibę Redów. 3 lata temu miałam okazję pooglądać pierwszą recepcję. Obecnie jest ona zamknięta ze względu na remont, a nagrody, okładki i figury zostały gdzieś przeniesione. Aktualnie czynna jest recepcja numer dwa. Cóż mogę rzec - nowy kompleks wygląda bardzo przyjemnie, roślinność płynnie splata się ze szkłem i metalem. Wewnątrz budynku mamy poziom 0 przeznaczony do zwiedzania. W nim to góruje wielokątna bryła z ekranami wyświetlająca cinematice. Dalej mamy wystawę z figurkami z Wiedźmina 3 / Wiedźmina Ronina oraz Cyberpunka. Wielki napis CD Projekt Red spogląda z wysokości na gości, a pod nim to przesiadują pracownicy recepcji. Zaraz obok smacznymi napojami kusi kawiarnia 'Side Quest Cafe'. Pracownicy studia kręcą się po kampusie, więc jest szansa spotkania kogoś ważnego na tzw. petku:)
Serdecznie dziękuję miłej pani z recepcji, która sprawiła mi ogromną radość pocztówkami i plakatem :beer:

CDPR (6).png
CDPR (1).png
CDPR (12).png
CDPR (14).png
CDPR (11).png
CDPR (16).png
CDPR (15).png
CDPR (9).png
CDPR (10).png

Zaraza!! (Tak! Tak! Znowu :p) Gdzie mi mignęło te 19 lat??

Gdzie się podział pierwszy post pytający, o jakieś wydanie Wiedźmina Pierwszego?

Kto poza mną pamięta rozmowę z @Hostile, o bułkach do 4 rano? Pewnie nikt, bo to było PW :p Ale obaj nie spaliśmy, a potem łap go w Yrden, Łoles Dżenifer i takie tam :p
Kto wie, dlaczego @Sylvin, nigdy się nie starzeje i jest tak bardzo serdeczny, że nawet, jak się z nim kłócisz o Avatara do późnej nocy, nadal chce się z Tobą spotykać? :)
Dlaczego @ZUBER92 i @Szincza pozwalają mi macać swój zegarek i częstować się żurkiem? :p
WHY @Nars kłóci się, że Batman VS Superman to dobry film ... a nie ... nie kłóci się ... on go lubi :p
Dlaczego @undomiel9 jest Triss? :love:
Kurczę, wiecie, że @Shavod wie wszystko, a @Alisa_Daerienn jest jak Xena, jak zastosuje Cios Pięciu Nacisków Na Coś Tam, to umrzecie, bo zna Wasze ciała? :p
@HuntMocy zawsze nalicza zombie ... i chyba kłamie, bo cały czas mamy prze ... no ... zombie nas zjadają :p
@szypek26 za to wie, gdzie po srogim wpierdzielu od zombie można zjeść dobrego kebaba! :p (Polecam taż z nim spacery po górach!!)
@Yngh, zawsze będzie głośny, rozbije jakiś kufel, służy noclegiem na ziemi i poradą ... każdą :p
@PATROL wie wszystko o Wiedźminie ... ale bądźcie cicho!! A broń Boże niech nikt mu nie mówi, że go lubię!!
@Sinkey87 i @Yakin gdziekolwiek będziecie, chcę kulę!! :p

I pewnie przez te 19 lat przewinęło się wiele osób, o których zapomniałem (albo których wstydliwych sekretów nie chcę wspominać :p) Dziękuję Wam, że byliście, jesteście i mam nadzieję, że będziecie!

Last edited:
A kto wie, że jak się edytuje posta i dopiero wtedy dokłada w nim tagi, to forum nie powiadamia... i te wszystkie otagowane osoby nie mają pojęcia, że JE WYMIENIONO? ;p

Ale na szczęście starzy wyjadacze czytają forum mimo, zapewne ważnych, codziennych spraw, a moderacja to wręcz służbowo. Zatem dzięki za wspominki, Łolesie, pozdrawiam ja Ciebie z otchłani czasu i cóż mogę rzecz, lata lecą, a ja wciąż piękna i młoda, i nadal ruda, nie, nie ruda, to jest całkiem inny kolor i kto pamięta, że za nazwanie go rudym swego czasu mógł grozić ban? Nie taki prawdziwy forumowy, gdyż nigdy nie nadużywałam swojej władzy, ale ban w moim trissowym serduszku.

A tak poważnie to nie jestem Triss tylko team Samotny Biały Wilk, ale dla Łolesa mogę, ewentualnie. I jeszcze na Pyrkonie, chociaż w tym roku to nie wiem, czy zabiorę czarodziejkę... bo ten kostium ma warstwy, a zapowiadają 31 stopni...

To nie wróży dla mnie za dobrze, bo Łoles jest raptem dwa lata starszy ode mnie... A może właśnie wróży? Zależy z której strony spojrzeć :coolstory:

No to ja tylko o rok :sad:

Ale ten rok to ta cienka czerwona linia przed cyfrą 4 z przodu.

Też powoli lubię sobie usiąść i powspominać, że kiedyś to były czasy (a teraz to już nie ma czasów :))

Gdzieś w odległej przyszłości roku 2077:

- Dziadku, dziadku! A czy Ty jesteś bardzo stary? Pamiętasz coś z młodości? Opowiesz?

- "Zostań na chwilę i posłuchaj" (wypowiedziane głosem Decarda Caina).

"Widziałem rzeczy, w które wy, ludzie, byście nie uwierzyli." oh, nie ta bajka...

Działo się to 70 lat temu! Pamiętam premierę pierwszego Wiedźmina, później nigdy już nie byłem takim samym graczem...

@Sinkey87 i @Yakin gdziekolwiek będziecie, chcę kulę!! :p
Ale, że smoczą kulę?
No tak...
Są rozsiane po całym świecie ;-)

Last edited:
Kiedyś dziecku powiem, że wypalałem płyty dla znajomych. Na co on pewnie zapyta:
- Ale jak to, ogniem? To był jakiś rytuał?
- Stara magia nie będzie omawiana z dziećmi nowych czasów - odpowiem.

To nie wróży dla mnie za dobrze, bo Łoles jest raptem dwa lata starszy ode mnie... A może właśnie wróży? Zależy z której strony spojrzeć :coolstory:
Musisz szybko nazbierać dobrych wspomnień żeby mieć większy wybór we wspomnieniach i opowiadaniach tym. Trzeba zaplanować jakieś spotkanie. :beer:

Kto wie, dlaczego @Sylvin, nigdy się nie starzeje i jest tak bardzo serdeczny, że nawet, jak się z nim kłócisz o Avatara do późnej nocy, nadal chce się z Tobą spotykać? :)
Wampiry się nie starzeją i zachowują młodość
1781275050274.png

W sumie zgadzam się z tobą, ale tak trochę połowicznie. W zależności od dnia czuję się staro i jestem serdeczny, albo na odwrót :LOL:

Cieszę się, że te 19 lat temu wszedłeś na forum, wiesz. Zyskać naprawdę dobrego kumpla to sztuka :beer:

Zaraza!! (Tak! Tak! Znowu :p) Gdzie mi mignęło te 19 lat??
Piękny wpis oraz dobitne świadectwo tego, jak trwałe więzi można spleść w ramach internetowej społeczności. Jak i przyczynek do smuteczków za tym, że era forów dyskusyjnych przeminęła, więc warto docenić te, gdzie wciąż pulsuje życie (i trolling)!

Moje wspomnienie związane z Tobą @W_Wallace to pocztówka wysłana do Ciebie z dekadę temu z odległej krainy (podpowiem, że nie chodzi o Szkocję ani Toussaint) oraz rozmowa z Twoim teściem (?) na spotkaniu sprzed roku.​

A potem będzie "Wspólnie z żoną podjęliśmy decyzję, że już nie lubię gier, fantastyki i alkoholu..." :coolstory:

I pora sprzedać te książki, figurki i gadżety :)
PFFFF ... co Wy wiecie o życiu!! :p Tylko pantoflarz pyta żonę ,czy może kupić następną figurkę, albo grę!!!!

Prawdziwy facet wie, że nie może!! :p

Swoją drogą już oficjalnie wbiło mi 19 lat na Forum! :love:

Smutna informacja okołgrowa - w piątek (19 czerwca) zginął w katastrofie lotniczej Claude Guillemot jeden ze współzałożycieli Ubisoft.

Co by nie mówić o obecnym (i z kilka dobrych lat wstecz) stanie firmy, jako gracze zawdzięczamy mu naprawdę wiele.

Top Bottom