Nocna Wyzima czynna od 22 do 6.

+
Status
Not open for further replies.
Są, ale w innej formie. To w rogu, te numerki, to oreny.

Znikoma wartość, ale wiesz... inflacja.

Edit: O, hej Und.

Tak ale nie przetrwały załamania rynku i dotknęła je hiperinflacja.

EDIT:

Zostałem wyprzedzony przez dwóch modów.

Lepiej niech nie wprowadzają funkcji powiadamiania, że ktoś już napisał posta.

Śmieszniej jest.

A jest tutaj jakiś fan WWE?

Przydało by się coś pogadać bo na Extreme Sport Chanel jest reklama:)

EDIT:Już nie ma::)

W sumie patelnię tez możesz, ale to działa tylko jeden raz, za to skutecznie ;]

@zi3lona, to zielone przesilenie ;>

Możesz się też pomacać, za przeproszeniem. Znaczy sobie ponaciskać okolice nosa i oczu, u Chińczyków działa

W sumie może dać radę, chodzi o... ekhm, uwaga, napiszę bez pomocy wujka gugla... ciśnienie osmotyczne ;p Że sól wyciąga wilgoć z organizmu przez barierę komórkową (jeśli bywałeś na obozach i nikt Ci nie nasypał w nocy soli pod prześcieradło, to się ciesz ;>) - powinno zatokom pomóc. Tylko musi być mega-gorące, dlatego lepiej grubo zawiń i nakładaj tak ciepłe, jak wytrzymasz.

undomiel9 said:
W sumie może dać radę, chodzi o... ekhm, uwaga, napiszę bez pomocy wujka gugla... ciśnienie osmotyczne ;p Że sól wyciąga wilgoć z organizmu przez barierę komórkową (jeśli bywałeś na obozach i nikt Ci nie nasypał w nocy soli pod prześcieradło, to się ciesz ;>) - powinno zatokom pomóc. Tylko musi być mega-gorące, dlatego lepiej grubo zawiń i nakładaj tak ciepłe, jak wytrzymasz.
Hehehe, słyszałem o takich kawałach z solą, co ludzie robili xD Biedni ci, których to dopadło.

Mi się upiekło, ale raz zostałam przyszyta do prześcieradła...
Na szczęście obudziłam się w nocy, skojarzyłam fakty, wysiłkiem woli pozrywałam nieporadne skądinąd szwy i rano wstałam bez problemu, ku wielkiemu zawodowi dowcipnego towarzystwa ;p

Status
Not open for further replies.
Top Bottom