A będziesz mi wierny?Wallace said:Nie. Trzymamy kredens.
Ta pokojowa nagroda jutro pewnie zostanie przyznana. I faktycznie, zapanuje po niej (s)pokój xDDNarsereg said:Pokojowego nobla wszystkim mieszkańcom doliny muminków, jako całości jak i każdemu z osobna.
marioiron said:Jeśli Mumi-Action nie była odgórnie sterowana to jutro się będzie działo.
![]()
No ja nie mogę, popłakałem się ze śmiechu, najlepszy dowód na to, że trzeba w końcu przywrócić ten Cytat Tygodnia ;P xDWallace said:Nie. Trzymamy kredens.
Oka, oka, zraportowałem, pasuje? ;Pundomiel9 said:A zaczniecie w końcu raportować zabawne teksty?![]()
Dokładnie. Musimy w REDzie zastanowić się nad tymi dziurami...Narsereg said:Ja tam uważam, że Dolina Muminków bardzo się dziś przydała. Nie dość, że nas cały dzień bawiła wyszukanym humorem i swą aktywnością generowała ruch na forum, to pomogli znaleźć dziury w funkcjonowaniu forum i po raz kolejny udowodnili, że zamordyzm i "kontrola - jako najwyższa forma zaufania", są konieczne do normalnego funkcjonowania naszego "wiedźmińskiego siedliszcza".
Pokojowego nobla wszystkim mieszkańcom doliny muminków, jako całości jak i każdemu z osobna.