Nocna Wyzima czynna od 22 do 6.

+
Status
Not open for further replies.
Jaja to teraz drogi interes!! Ale ciotka Paszczaka ma w zapasie jescze dwa!!

Jaaanusz Korwin - Mikke!!

Przeczytałam cały internet i nie widziałam nudniejszego forum od tego, w dodatku jakieś Buki tu przychodzą. Nic dziwnego że nudno. Kto widział żeby z Buką było wesoło!

Ja tam uważam, że Dolina Muminków bardzo się dziś przydała. Nie dość, że nas cały dzień bawiła wyszukanym humorem i swą aktywnością generowała ruch na forum, to pomogli znaleźć dziury w funkcjonowaniu forum i po raz kolejny udowodnili, że zamordyzm i "kontrola - jako najwyższa forma zaufania", są konieczne do normalnego funkcjonowania naszego "wiedźmińskiego siedliszcza".

Pokojowego nobla wszystkim mieszkańcom doliny muminków, jako całości jak i każdemu z osobna.

Narsereg said:
Pokojowego nobla wszystkim mieszkańcom doliny muminków, jako całości jak i każdemu z osobna.
Ta pokojowa nagroda jutro pewnie zostanie przyznana. I faktycznie, zapanuje po niej (s)pokój xDD

marioiron said:
Jeśli Mumi-Action nie była odgórnie sterowana to jutro się będzie działo. ;)

Ja proponuje się jutro nie być aż tak delikatnym .

undomiel9 said:
A zaczniecie w końcu raportować zabawne teksty? ;)
Oka, oka, zraportowałem, pasuje? ;P

A co do Doliny Muminków - jestem pod wrażeniem, jak udana i świetnie zorganizowana była to akcja ;P Wyglądało to na coś, co zaplanować i wprowadzić w życie potrafiłoby tylko ś.p. WO - wprowadzić chaos i dezorganizację na forum ;P A osoby, które to zrobiły, nie mogły być przypadkowe - popisały się wielką odwagą (nic nie robiły sobie z ostrzeżeń i banów) i ułańską fantazją. Było śmiesznie, bezczelnie i strasznie irytująco - a tak chyba miało być ;P

Narsereg said:
Ja tam uważam, że Dolina Muminków bardzo się dziś przydała. Nie dość, że nas cały dzień bawiła wyszukanym humorem i swą aktywnością generowała ruch na forum, to pomogli znaleźć dziury w funkcjonowaniu forum i po raz kolejny udowodnili, że zamordyzm i "kontrola - jako najwyższa forma zaufania", są konieczne do normalnego funkcjonowania naszego "wiedźmińskiego siedliszcza".

Dokładnie. Musimy w REDzie zastanowić się nad tymi dziurami...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom