Wiedźmin może dostać darmową mobilkę. Wyciekły szczegóły nieujawnionej gry CD Projektu Red
A cóż to kot przyniósł?
Czas pokaże, ja myślę że gra terenowa jest małą zajawką przeznaczoną na Pyrkon i konkursy dla chętnych i to nie jest to samo co zapowiada CD-Action w swoim artykule. Chociaż jak tak solidniej się zastanowić to The Witcher: Legacy rozgrywa się przed 1250, czyli teoretycznie to może być 1200 rok, kiedy szkoły były u szczytu potęgi, co by się trochę składało na pewien obraz i pozwalałoby przypuszczać, że mamy do czynienia z "grą z przecieku", cytując artykuł "Akcja ma się rozgrywać w roku 1230, gdy Geralt z Rivii był jeszcze młodzikiem – ale to nie nim mielibyśmy kierować.". Cała akcja rozpromowałaby grę planszową albo będzie jej wirtualnym odpowiednikiem.To nie chodzi o to czasem?
![]()
Pyrkon
Jak tam Pyrkonowicze, tokeny zrealizowane? Jak zwykle przy niektórych pozycjach była rzeź niewiniątek i wejściówki rozeszły się w kilka sekund (moje dziecko nie dało rady załapać się na Maskaradę, chociaż z zegarkiem w ręku odmierzaliśmy sekundy do startu). Mi udało się tym razem zdobyć wejście...forums.cdprojektred.com
Mam nadzieję że następna gra RED'ów będzie czymś mrocznym i kosmicznym.
Bieganie znowu z mieczem jakoś mnie nie pociąga tak jak przemierzanie kosmosu bądź obcej planety
![]()
CD Projekt Red, twórcy Wiedźmina 4 i Cyberpunka 2077, zwiększają zatrudnienie przy Project Hadar
Co kryje się za bramką numer 3?pl.ign.com
Nad Hadarem pracuje obecnie ponad 30 osób, a do końca tego roku planują zwiększyć tę liczbę do 50. Chyba całkiem sporo jak na tak wczesny etap gdzie dopiero klaruje się ogólna koncepcja gry i zespół testuje różne możliwości.
Bardzo jestem ciekaw jaki wybrali setting![]()