Nowe forum - bugi, błędy, zgłoszenia

+
Status
Not open for further replies.
Z góry przepraszam, jeśli o czymś, o czym zaraz będę pisał wspominali już inni, ale tak mnie naszło, po paru miesiąca absencji na Wiedźmińskiej Stronie Internetowej.

Czy po zmianie języka na POLSKI - nie dałoby rady podmienić filmików w dziale "Filmy" na zlokalizowanie: z napisami bądź dubbingiem? Na przykład trailery (które wiem, że były po polsku, nawet z polskimi głosami)? A na innych wersjach językowych strony - niech sobie siedzą te "grane" w języku Szekspira ;)

Mojim zdaniem największym problemem na forum jest Buka!! Zbanowano ją, ale wróciła!! Ale nie martwcie się, jak ona przyjdzie jeszcze raz, ja sobie z nią poradzę!! Bo ja się Buki nie boję!! Aha Aha, tak tak!!

Nie rozumiem Was.
Owszem, pozwalamy dzisiaj na więcej, ale przeginacie ostro.
Nie mam pojęcia, jak użytkownik Buka obeszła bana, zgłosiliśmy to adminom i może być poważny problem, również dla kolegi - i po co to było?

O...abuuuka!!

x_x

Pani admin, pani się jej nie boji??!!

Prosiłam, zdaje się, o pohamowanie języka.
Wulgaryzmów nie tolerujemy.
zi3lona

Und, przydałoby się jakieś oznaczenie kogoś kto ma bana czy coś. Zamiast napisu online - napis banned. Bo tego chyba teraz nie ma.

Durnie!

Wreszcie te żałosne szkodniki ukorzyły się przed blaskiem Excalibura.

ser-ek said:
Und, przydałoby się jakieś oznaczenie kogoś kto ma bana czy coś. Zamiast napisu online - napis banned. Bo tego chyba teraz nie ma.

Durniu!

Na jednym z poprzednich wersji forum było coś takiego, kryjące się pod symbolem trupiej czachy.

Proszę Was. Czy możecie zacząć po prostu ignorować te... pryszcze na zdrowej tkance społeczeństwa naszego forum?

Przepraszam za offtop, ale jestem na skraju załamania nerwowego. :/

Tło forum szlag trafia jak strona jest trochę długa: http://pl.thewitcher.com/forum/index.php?/topic/6226-jakie-anime-oraz-mange-polecacie/page__st__580

Sprawdzane na najnowszym FF.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom