Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
Menu

Register

Nowe forum - bugi, błędy, zgłoszenia

+
Status
Not open for further replies.
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • …

Go to page

• 107
Next
First Prev 9 of 107

Go to page

Next Last
F

freenomir

Rookie
Aug 3, 2011
Hostile said:
Firnomir polecił mi przekazać, że forum kaszani mu się w momencie, gdy się próbuje zalogować i nie może w żaden sposób z niego korzystać :p Pstryknął nawet screena, trochę go imageshack sponiewierał, ale najważniejsze widać:

http://img845.imageshack.us/img845/6683/forumbug.jpg
Click to expand...
Potwierdzam, zabawne, że to konto działa.
Jak się dowiedziałem, inne osoby też tak mają.
To bug, czy forma cenzury? : P
Jakby co, to wszelakich informacji typu mail etc. z oryginalnego kotna mogę udzielić na PW z tego. BTW moje konto jest na forum na pewno, bo po próbie logowania poza tym brakiem dostępu widzę belkę na górze, Wyloguj Się i swój awatar.

G

gower

Forum veteran
Aug 3, 2011
Znalazłem kolejny "ficzer":) Jest pewnie testowany i przez chwilę był widoczny. Chodzi mianowicie o... najnowsze posty. TadamD:

http://pl.thewitcher.com/forum/index.php?app=core&module=search&do=new_posts

B

batou007

Senior user
Aug 3, 2011
Na operze 11.50 da się napisać post tylko klikając na "szybką odpowiedz". Gdy kliknę normalnie na "odpowiedz" albo "cytuj", wyświetla się okno pisania postu, przyciski wybierania obrazków do załadowania i dalej koniec, nic więcej w oknie przeglądarki się nie wyświetla.

K

-kratos-

Senior user
Aug 3, 2011
@Up: Tak jest wszędzie. Dopiero po wciśnięciu przycisku "Odpowiedz" wyświetla się okienko postu (zresztą, jak sam wspomniałeś), a dopiero 'niżej, niżej', kolokwialnie tłumacząc jest "Dodaj odpowiedź". Poczytaj wcześniejsze strony, pisałem o tym.

B

batou007

Senior user
Aug 3, 2011
Tak to wygląda na Operze 11.50. Nie ma w ogóle przycisków "dodaj odpowiedz" i "podgląd postu" i całej reszty dołu strony, strona kończy się na "dodaj załącznik". Szybka odpowiedz dział poprawnie.

K

-kratos-

Senior user
Aug 3, 2011
@Up: A sprawdź trochę niżej, niż 'Dodaj załącznik'...

@Down: Faktycznie... Wybaczcie, nie zauważyłem. Porównałem to tylko z tym co mam ja, jakoś specjalnie się nie przyglądając.

Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina...

Nars

Nars

Moderator
Aug 3, 2011
Kratos, zauważ, że na screenie jest widoczna belka przewijania, i biedak nie może już więcej przewinąć i zobaczyć co jest niżej...

Co najwyżej może się pobawić przewijaniem środkowym przyciskiem myszy.

A

ares_mad

Senior user
Aug 4, 2011
Nie dałoby się zrobić, aby po kliknięciu na ikonę forum w Versusie wskakiwało od razu na polską tablicę forum?
To ciągłe zmienianie języka jest trochę męczące.

sserek

sserek

Mentor
Aug 4, 2011
Ej, zmieńcie format daty bo mnie szlag trafia... Teraz jest miesiąc.dzień.rok i to dziwnie wygląda. A powinni być dzień.miesiąc.rok.

F

Firnomir

Forum veteran
Aug 4, 2011
Freenomir said:
Potwierdzam, zabawne, że to konto działa.
Jak się dowiedziałem, inne osoby też tak mają.
To bug, czy forma cenzury? : P
Jakby co, to wszelakich informacji typu mail etc. z oryginalnego kotna mogę udzielić na PW z tego. BTW moje konto jest na forum na pewno, bo po próbie logowania poza tym brakiem dostępu widzę belkę na górze, Wyloguj Się i swój awatar.
Click to expand...
Dzięki, już działa. ;)

P

Psyhe

Forum veteran
Aug 4, 2011
Nie da się skopiować tekstu bezpośrednio pod PW ,EDYTUJ ,ODPOWIEDZ ,CYTUJ WIELE i RAPORTUJ

W

wilqupl

Senior user
Aug 4, 2011
Rubryka "Ostatni Post" pokazuje autora Tematu a nie autora ostatniego postu :)

K

-kratos-

Senior user
Aug 4, 2011
Było, było, było. Wiecie? Nie? To teraz już tak. :D

Ale żeby tak smutno nie było, sypnę orenami.

chojrak

chojrak

Mentor
Aug 4, 2011
Problemy z operą, datą, autorem ostatniego posta zostały już zgłoszone, tak jak i wiele innych.
Prace nad ich poprawą trwają. Cierpliwości :)

U

username_3237133

Rookie
Aug 4, 2011
Witam, mam maly problem nie moge wgrac zdjecia, probowalem zmniejszac ale to nic nie daje , klikam zmien ustawienia i adres obrazka w okinku znika i nic sie nie dzieje, co robic? ;)

K

-kratos-

Senior user
Aug 4, 2011
@Up

Kliknij w "Edytuj Profil", potem w "Zmień zdjęcie", następnie osobno w "Zmień awatar" i wgraj dwa takie same zdjęcia. Mi to pomogło.

U

username_3237133

Rookie
Aug 4, 2011
Dzieki wielkie, pomoglo ;)

A

Artur.h.888

Senior user
Aug 4, 2011
Można by jakoś wyróżnić posiadaczy oryginalnych gier wiedźmina i wiedźmina 2.

Vattier

Vattier

CD PROJEKT RED
Aug 4, 2011
Ależ są wyróżnieni. Użytkownicy, którzy posiadają nieoryginalne gry Wiedźmina, są banowani.

zi3lona

zi3lona

Moderator
Aug 4, 2011
Pod warunkiem braku instynktu samozachowawczego i przyznania się do tego na oficjalnym forum. Czy w pozostałych wypadkach korzystacie ze szklanej kuli?

A propos forum - jak kania dżdżu łaknę jakiejś belki nawigacyjnej na dole. Przewijanie całej strony przy każdej zmianie tematu jest cholernie niewygodne.

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • …

Go to page

• 107
Next
First Prev 9 of 107

Go to page

Next Last
Status
Not open for further replies.
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.