Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
    MODY
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Nowe Forum - bugi, błędy, zgłoszenia

+
Status
Not open for further replies.
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • …

Go to page

• 103
Next
First Prev 48 of 103

Go to page

Next Last
Rustine

Rustine

Mentor
Oct 24, 2014
raison d'etre said:
Więc powinienem zostać raczej kanonizowany za swe cierpienia, niż być karanym przez forumowych bożków.
Click to expand...
Dlaczego nie mówiłeś tego wcześniej, a godnie przyjmowałeś kamieniowanie i krzyki?
raison d'etre said:
http://forums.cdprojektred.com/threads/28494-Nowe-Forum-bugi-błędy-zgłoszenia?p=1300419&viewfull=1#post1300419
Click to expand...
Ale to się raczej wszystkim działo i zostało prawie od razu naprawione. Myślałem, że dzieje Ci się tak już od czasu Twoich pierwszych postów bez znaków diakrytycznych.

Last edited: Oct 24, 2014
Rybakus

Rybakus

Forum veteran
Oct 24, 2014
mam już wszystkie osiągnięcia :) Wszystko działa

• RED Point
Reactions: szypek26
froget67

froget67

Mentor
Oct 26, 2014
Mam problem od kilku dni taki ze nie mogę wejść normalnie na forum , wchodzę na witcher.com oczywiście jako pierwsze wyskakuję m kupno-> http://buy.thewitcher.com daje kontynuuj
wyskakuję mi okno z filmem które jest bez odpowiedzi, ani film nie odpala, ani przycisk kontynuuj do..
Aby wejść muszę zmienić po pierwszym slashu nazwę na forum i tak wchodzę dp niedawna było wszystko ok.

Rustine

Rustine

Mentor
Oct 26, 2014
frog67 said:
Mam problem od kilku dni taki ze nie mogę wejść normalnie na forum
Click to expand...
To może wchodź normalnie, a nie przez stronę?
Tędy: http://forums.cdprojektred.com/
Lub bezpośrednio: http://forums.cdprojektred.com/forums/9

sserek

sserek

Mentor
Oct 26, 2014
frog67 said:
Mam problem od kilku dni taki ze nie mogę wejść normalnie na forum , wchodzę na witcher.com oczywiście jako pierwsze wyskakuję m kupno-> http://buy.thewitcher.com daje kontynuuj
wyskakuję mi okno z filmem które jest bez odpowiedzi, ani film nie odpala, ani przycisk kontynuuj do..
Aby wejść muszę zmienić po pierwszym slashu nazwę na forum i tak wchodzę dp niedawna było wszystko ok.
Click to expand...
A nie łatwiej zrobić se zakładkę bezpośrednio do forum?

froget67

froget67

Mentor
Oct 26, 2014
serek said:
A nie łatwiej zrobić se zakładkę bezpośrednio do forum?
Click to expand...
A wiesz że nie pomyślałem o tym, przecież najprostsze rozwiązania są najlepsze, zamiast komplikować sobie życie...

M

maciekka09

Rookie
Oct 26, 2014
A ja nie mogą przyznawać REDpointów i 'dzięki!'. Najpierw po kliknięciu pojawiał się komunikat o wyłączeniu tej usługi przez Administratora, potem w ogóle znikły te ikonki. Co jest?

E: Moment, już mogę. To jakaś ogólnoforumowa aktualizacja?

M

Mario666

Forum veteran
Oct 26, 2014
Taka mało istotna sprawa, ale nie widzę w żadnym poście, czy ktoś dał pointa. :)

Szincza

Szincza

Moderator
Oct 26, 2014
Mario\m/ said:
Taka mało istotna sprawa, ale nie widzę w żadnym poście, czy ktoś dał pointa. :)
Click to expand...
Zdaje się, że wyczyszczono wszystkie posty z REDpointów. I od pewnego momentu nalicza na nowe posty, tj jak kliknę, to będzie widać, ale na starych postach, nawet tych z milionem punktów jest czysto.

To wróci, czy tak już zostanie?

Nars

Nars

Moderator
Oct 26, 2014
szincza said:
Zdaje się, że wyczyszczono wszystkie posty z REDpointów. I od pewnego momentu nalicza na nowe posty, tj jak kliknę, to będzie widać, ale na starych postach, nawet tych z milionem punktów jest czysto.

To wróci, czy tak już zostanie?
Click to expand...
Sprawa została już zgłoszona wyżej.

Lotherien

Lotherien

Moderator
Oct 26, 2014
Coś jest na rzeczy, gdyż u mnie pokazało po kilkudniowej nieobecności kilka powiadomień. Na profilu jednak nie da się ich obejrzeć, gdyż w dziale np. polubienia / podziękowania nic nie wyświetla (jako "no results").

K

Keth

Ex-moderator
Oct 26, 2014
Drobne problemy z podziękowaniami i RP, pracujemy nad tym :)

robert70r

robert70r

Mentor
Oct 26, 2014
O, już chyba poprawione. :yes

raison d'etre

raison d'etre

Forum veteran
Oct 26, 2014
Na pewno nie u mnie. Chyba że to coś "Podziękowania / Polubienia - 0 Dzięki!, 0 Przyznaj REDpoint" jest nowym ficzerem.

robert70r

robert70r

Mentor
Oct 26, 2014
To chyba nowy ficzer. Natomiast zagubione wcześniej redpointy i informacja o nich wróciła i jest widoczna w zakładce podziękowania/redpointy. :)

K

Keth

Ex-moderator
Oct 27, 2014
Owszem, historia RP znowu działa, a ich wypisana ilość jest nowym ficzerem. Chwilowy błąd był spowodowany przeliczaniem osiągnięć :)

sserek

sserek

Mentor
Oct 27, 2014
Keth said:
Owszem, historia RP znowu działa, a ich wypisana ilość jest nowym ficzerem. Chwilowy błąd był spowodowany przeliczaniem osiągnięć :)
Click to expand...
Jak dla mnie niezbyt potrzebne, ale jeśli już ma być, to bym skrócił ten napis do samego: "0 Dzięki!, 0 Przyznaj REDpoint".

A i jeśli dany post nie ma żadnego Dzięki/REDpointa, to bym całkowicie ten napis schował. Dopiero by się pokazywał, gdy dany post dostanie jakieś podziękowanie/REDpointa.

• RED Point
Reactions: AndrewXRW, robert70r and Keth
raison d'etre

raison d'etre

Forum veteran
Oct 27, 2014
Mam podobne zdanie. Nie wiem, do czego to ma służyć. Wewnętrzne zliczanie za pomocą odrębnych algorytmów dla porównania? Pomoc dla forumowiczów, którzy chcą się sami upewnić, czy ich podle nie oszukano na punktach?

sserek

sserek

Mentor
Oct 27, 2014
@Keth
A nie lepiej by było to tak zrobić?

• RED Point
Reactions: Keth
HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Oct 27, 2014
Czy mi się zdaje czy wyparowało mi kilka osiągnięć? Nie żebym przywiązywał do tego szczególną wagę, ale może to jakiś grubszy bug? :p

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • …

Go to page

• 103
Next
First Prev 48 of 103

Go to page

Next Last
Status
Not open for further replies.
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.