Nowe Forum - bugi, błędy, zgłoszenia

+
Status
Not open for further replies.
@Eri94 , czy doczekamy się w końcu przywrócenia dolnej belki? Bo o ile na forum wiedźmińskim i CP 2077 @sserek pomógł nam w parę minut swoim fixem, to na forum Gwinta brakuje miejsca na dole, na które można by tą ruchomą belkę przesunąć. A brak tej funkcjonalności jest po prostu strasznie upierdliwy.

@Eri94 , czy doczekamy się w końcu przywrócenia dolnej belki? Bo o ile na forum wiedźmińskim i CP 2077 @sserek pomógł nam w parę minut swoim fixem, to na forum Gwinta brakuje miejsca na dole, na które można by tą ruchomą belkę przesunąć. A brak tej funkcjonalności jest po prostu strasznie upierdliwy.
Jutro wrócę z pracy, to coś pomyślę. Problemem jest to, że chociaż wszystkie fora są niemal identyczne w wyglądzie (nie chodzi mi o kolorystykę), to w kodzie są pewne różnice (nie wiem po jaki kij...), przez co nie wszystko jest wzięte pod uwagę.

Każde kolejne wejście na forum jest nową przygodą:

Część z was znowu się zapomniała. Powtórzę więc: ten temat służy tylko i wyłącznie do zgłaszania błędów, jeśli chcecie pogadać to zapraszam tutaj. Posty zostały przeniesione tam gdzie ich miejsce.

A ja zachowam się trochę natrętnie i ponowię prośbę, ponieważ wyszukać teraz nie można niczego. Wpisanie czegoś w główną wyszukiwarkę bądź tą w działach forumowych skutkuje wyświetleniem jak zwykle przekierowania, ale później wyświetla się pusta strona. Jeżeli z kolei wybierzemy opcję "zaawansowane", pusta strona wyświetla się od razu.

Nie jest to jakaś popierdółka jak wylogowywanie się czy okazjonalny invalid url, które irytuje ale można z nimi żyć - tylko poważny błąd dotkliwie upośledzający działanie forum. Skoro "wszelkie prace nad forum są wstrzymane", skąd się to nagle wzięło?

---------- Zaktualizowano 20:48 ----------

Działa! Dziękuję bardzo za szybką reakcję :)

Nie, nie tylko Ty.

---------- Zaktualizowano 23:27 ----------

Dodam, że forum mam tendencję do "rozjeżdżania się":

Joł. Kolega (http://forums.cdprojektred.com/members/2083339-Isengrim) ma problem - chciałby wrócić na forum, ale nie może odzyskać konta, bo nie pamięta, na jakim e-mailu je zakładał. Da się coś w takiej sytuacji zrobić?
Normalnie wysłałbym mu na maila wiadomość resetującą hasło, ale GOG nie rozpoznaje maila, na który zarejestrowane jest konto (is.....la@interia.pl). Sugeruję bezpośredni kontakt ze wsparciem GOGa.

Znowu problemy z wyszukiwaniem, identyczne do opisanych tutaj. A jakiś czas działało :/

---------- Zaktualizowano 14:07 ----------

Ok, znowu w porządku :) Jakieś przejściowe prace?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom