Nowe Forum - opinie, sugestie, spostrzeżenia

+
Status
Not open for further replies.
Takie głupie pytanie, nie chciało mi się ogarniać forum po zmianie, bo i tak mnie nie było, gdzie podczas edycji są emotikony i reszta pierdół typu pogrubiony tekst?

Takie głupie pytanie, nie chciało mi się ogarniać forum po zmianie, bo i tak mnie nie było, gdzie podczas edycji są emotikony i reszta pierdół typu pogrubiony tekst?

Nie bardzo rozumiem pytania :hmmm: - u mnie pasek z "pierdołami do formatowania" jest nad polem tekstowym :thumbup:, w którym siedzi pisany (lub edytowany) tekst.

Zdawało się, że kiedyś u mnie też, ale nie ma go ani na komputerze, ani na tablecie ani na smartfonie, może wina leży w jakiejś pierdole albo w tym, że na wszystkich 3 urządzeniach używam Chrome'a.

Nad polem tekstowym mam pole z wpisaniem tytułu postu.

U mnie na FF działa poprawnie. Ja z kolei na wszystkich swoich urządzeniach używam liska, bo jako jedyny poprawnie odtwarza filmy we flashu z Internetu.

Zdawało się, że kiedyś u mnie też, ale nie ma go ani na komputerze, ani na tablecie ani na smartfonie, może wina leży w jakiejś pierdole albo w tym, że na wszystkich 3 urządzeniach używam Chrome'a.

Nad polem tekstowym mam pole z wpisaniem tytułu postu.

FAQ

Nie mam przycisków do wrzucania emotów itp. w edytorze postów

W przypadku, gdy dana osoba nie posiadała konta na forum REDkita, niektóre opcje w profilu są wyłączone. W celu ich włączenia idź do sekcji ustawienia (prawy górny róg), odnajdź ustawienia ogólne, przewiń na dół do sekcji Interfejs Edytora Postów i zaznacz trzecią opcję - Standardowy edytor - Dodatkowe kontrolki.

BattleArena nie ma swojego tematu o forum, to wrzucę tu:

Hej, "trochę" tutaj nie zaglądałem i widzę, że sporo się pozmieniało. Pare lat temu sporo tutaj przesiadywałem, pamiętam jeszcze tworzenie Zakonu Płonącej Róży do gry Versus :D Mam pare pytań odnośnie tych zmian, czy do forumowego konta nadal można przypisać zakupioną wersje gry Wiedzmin 1, 2 i czy forum przeszło czystke, jeśli tak to kiedy? Dzięki i pozdrawiam :D

@Uncontrolled DK - gier do konta się nie przypisuje. Natomiast celem sprawdzenia daty modernizacji forum, wystarczy sprawdzić daty pierwszych postów - na przykład regulaminu forum lub innych związanych ściśle z jego funkcjonowaniem. Pozdrawiam i zapraszam częściej.

Czyżby cudem jakimś obelkowanie pojawiło się również na dole strony, czy też to u mnie już się wszystko tak ulepszyło, że mam miks forum oficjalnego z serkowym?
Gdyby to był oficjalny ficzer, a nie duchy w moim systemie, to czy byłaby możliwość przeniesienie tej belki nieco wyżej, ponad okno do wpisywania postów?

ed
Dwa razy tak. Znaczy co do drugiego - taki jest plan, ale chyba damy radę
A niech mnie motyla noga. Aż nie śmiem prosić. Może dałoby się jeszcze uskutecznić coś na kształt serkowego systemu z szybkim dostępem i kasowaniem powiadomień?

Last edited:
Bądź jak ta pochodnia w mrokach nocy, jak kaganek na dalekich rubieżach, jak latarnia morska na zdradliwym brzegu, jak wyciągnięta ręka wodza rewolucji.
W skrócie, konkurencja niezbędnym elementem kapitalizmu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom