Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Nowe Forum - opinie, sugestie, spostrzeżenia

+
Status
Not open for further replies.
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
Next
First Prev 81 of 85

Go to page

Next Last
robert70r

robert70r

Mentor
#1,601
Nov 21, 2016
Jak na ten moment, forum nie ma sklerozy, czy też pamięci złotej rybki, bo jeszcze mnie samoistnie nie wylogowało.

E: Pierwsze dzisiaj samoistne wylogowanie. Dopiero teraz.

Last edited: Nov 21, 2016
S

Swiatek

Forum veteran
#1,602
Nov 22, 2016
mcbobek;n7006630 said:
Szincza Działa się już wszystko, dzięki.
Click to expand...
Wszystko już było - rzekła Ben Akyba (Ukłony dla Czubaszek:))
Ale żeby działało - tak od razu? Nie uwierzę:)
Szanowny Szincza albo ktokolwiek Cię tam zastępuje - możesz wyrżnąć ten post (o ile chcesz).
To forum zdycha a nowa jego forma to nowa forma dobicia Nas jako aktywnych użytkowników i (IMO) Was jako moderatorów.
Gratuluję pomysłu.
Lepsze jest wrogiem dobrego.
"Zanim Nas wytresujecie - pójdziemy w diabły." - Detlaff. :)

PS. Tak nieprzyjaznej zmiany interfejsu czegoś czego używałem - nie uświadczyłem od czasu słynnej "wstążki" w Office 2007. Do widzenia w 2020. Jak wszyscy opanują "RED-ową szlaufkę" :)

Last edited: Nov 22, 2016
yovish_w

yovish_w

Rookie
#1,603
Nov 27, 2016
Już się bałem, że nie będzie możliwości zmiany tła z tej rażącej oczy bieli, poprzednia wersja mi bardzo odpowiadała.

Na szczęście wygląd "Krew i Wino" też jest niczego sobie.

Trochę żałuję też tych tytułów otrzymywanych za ilość postów - "Dziecko niespodzianka" itp.

W

whitewarrior.194

Forum veteran
#1,604
Nov 27, 2016
robert70r;n7039950 said:
Jak na ten moment, forum nie ma sklerozy, czy też pamięci złotej rybki, bo jeszcze mnie samoistnie nie wylogowało.

E: Pierwsze dzisiaj samoistne wylogowanie. Dopiero teraz.
Click to expand...
No to mnie wylogowuje każdego dnia :/

Poza tym co zrobić aby po wejściu do tematu nie musieć oglądać pierwszego wpisu, tylko od razu wskakiwał ostatni? To ciągłe przewijanie w dół i klikanie ostatniej strony po raz kolejny zaczyna denerwować.

robert70r

robert70r

Mentor
#1,605
Nov 27, 2016
whitewarrior.194;n7102430 said:
No to mnie wylogowuje każdego dnia :/
Click to expand...
W zasadzie też się pospieszyłem z dobrą oceną w tej kwestii, bo teraz też tak mam. Dziś to chyba jakiś rekord. Praktycznie za każdym razem, gdy przechodzę na inna stronę, po powrocie tutaj muszę się od nowa logować. :(

raison d'etre

raison d'etre

Forum veteran
#1,606
Nov 27, 2016
Nawet nie ma sensu się logować. Od kilku tygodni forum jest w stanie bezwładu i rozkładu, co bardzo źle świadczy o kwalifikacjach osób zajmujących się tym tematem, a przy okazji pośrednio zła opinia spływa na redów. Na trudności techniczne to można zwalać winę przez dwa, trzy dni, ale nie przez miesiąc. Aż trudno uwierzyć w tak jaskrawy przejaw braku profesjonalizmu. Jakiś kuzyn od strony cioci Basi dostał pracę po znajomości?
Cała ta sytuacja jest symbolicznym zwieńczeniem od dawna dołującego zainteresowania redów tym forum i stosunku do społeczności na nim skupionej.

• RED Point
Reactions: Swiatek and whitewarrior.194
HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#1,607
Nov 27, 2016
whitewarrior.194;n7102430 said:
Poza tym co zrobić aby po wejściu do tematu nie musieć oglądać pierwszego wpisu, tylko od razu wskakiwał ostatni? To ciągłe przewijanie w dół i klikanie ostatniej strony po raz kolejny zaczyna denerwować.
Click to expand...
Masz takie strzałeczki przy nicku osoby, która napisała ostatniego posta. Po kliknięciu przenosi cię do pierwszego nie przeczytanego przez ciebie posta w tym temacie.

• RED Point
Reactions: whitewarrior.194
W

whitewarrior.194

Forum veteran
#1,608
Nov 28, 2016
Dzięki za info.

Poza tym to przeglądanie forum na telefonie to katorga. Jakby ktoś celowo chciał wszystkim uprzykrzyć życie. "Poprzednie" forum było pod tym względem idealne.

J

Janisz

Senior user
#1,609
Nov 29, 2016
A czy nie można zrobić tak, żeby na samej górze był przełącznik na ostatnią stronę tematu? Teraz trzeba zejść na sam dół strony.

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#1,610
Nov 30, 2016
Jest coś takiego na górze tylko wygląda inaczej. Możesz sobie wpisać dowolny numer strony, możesz też wybrać bieżące wpisy.

sserek

sserek

Mentor
#1,611
Nov 30, 2016
HuntMocy;n7127380 said:
Jest coś takiego na górze tylko wygląda inaczej. Możesz sobie wpisać dowolny numer strony, możesz też wybrać bieżące wpisy.
Click to expand...
Tylko że to na górze jest cholernie niepraktyczne.

hertores

hertores

Forum veteran
#1,612
Nov 30, 2016
Na chwilę obecną nie wiem czy bardziej mnie denerwuje notoryczna zmiana na tło z Serca z Kamienia czy wylogowanie, które pojawia się co chwilę xD Zdublowanie subskrypcji mi nie przeszkadza chociaż to też przydałoby się naprawić.

J

Janisz

Senior user
#1,613
Dec 1, 2016
sserek;n7128340 said:
Tylko że to na górze jest cholernie niepraktyczne.
Click to expand...

Właśnie o to mi chodziło.

Zmiana forum oficjalnie jest podyktowana koniecznością stworzenia wspólnej stylistyki dla pozostałych produkcji. Niestety wyszło, jak wyszło... Forum jest w takim stanie, że powinny do niego wychodzić osobne patche.

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#1,614
Dec 3, 2016
Czy ten wspaniały kod zabezpieczający (GOG) musi być wklepany na każdym nowym urządzeniu, z którego się loguję?

Kilka dni temu próbowałem się połączyć z komórki, a tam taka "niespodzianka".

Szincza

Szincza

Moderator
#1,615
Dec 3, 2016
I_w_a_N;n7155850 said:
Czy ten wspaniały kod zabezpieczający (GOG) musi być wklepany na każdym nowym urządzeniu, z którego się loguję?

Kilka dni temu próbowałem się połączyć z komórki, a tam taka "niespodzianka".
Click to expand...
Wiesz, że możesz to wyłączyć?

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#1,616
Dec 3, 2016
Szincza;n7155910 said:
Wiesz, że możesz to wyłączyć?
Click to expand...
Jak i gdzie?

Yakin

Yakin

Moderator
#1,617
Dec 3, 2016
I_w_a_N;n7156150 said:
Jak i gdzie?
Click to expand...
W ustawieniach na GOG-u :).

Szincza

Szincza

Moderator
#1,618
Dec 4, 2016
I_w_a_N;n7156150 said:
Jak i gdzie?
Click to expand...
Zakładka "orders and settings" na Gogu.
Potem wchodzisz w "Login and security" i tam możesz wyłączyć podwójną weryfikację.

Y

Yngh

Forum veteran
#1,619
Dec 5, 2016
Proponuję zmienić domyślną skórkę forum z "Hearts of Stone" na "Blood and Wine". Konieczność logowania się (nierzadko kilkakrotnie) każdego dnia i każdorazowej zmiany skórki na "Blood and Wine" drastycznie ogranicza czas, jaki chce się tutaj spędzać. Nie jestem obecnie bardzo aktywnym użytkownikiem, ale mimo to regularnie monitoruję forum. Jeśli poprawa błędu z automatycznym wylogowywaniem nie jest łatwą sprawą (problem istnieje już od czasów poprzedniego forum), to chociaż zmieńcie domyślną skórkę.

• RED Point
Reactions: SMiki55
Sylvin

Sylvin

Mentor
#1,620
Dec 5, 2016
Takie pytanie - jak często można przyznawać oreny? :p

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
Next
First Prev 81 of 85

Go to page

Next Last
Status
Not open for further replies.
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.