Nowy utwór muzyczny do pobrania!

+
Nowy utwór muzyczny do pobrania!

W piątek przeprowadziliśmy na naszym Facebooku krótką sondę na temat tego jaki utwór powinniśmy udostępnić do pobrania. Do wyboru były dwie opcje; motyw przewodni z sekwencji otwierającej Edycję Rozszerzoną oraz muzyka z premierowego zwiastunu, który zadebiutował zaledwie tydzień temu. Zwycięzcą okazał się być ten pierwszy. Jest to utwór autorstwa Adama Skorupy oraz Krzysztofa Wierzynkiewicza, zatytułowany Within the Temeria. Możecie go pobrać w formacie .mp3 stąd.

Niefajnie. Ten utwór jest w dodatkach na GOG.com, a tego z trailera o ile wiem nie ma.
No, ale lud chciał, lud ma.

maciekw said:
Niefajnie. Ten utwór jest w dodatkach na GOG.com, a tego z trailera o ile wiem nie ma.
No, ale lud chciał, lud ma.

Końcówka tego utworu trochę się różni ;)
Ten utwór jest fajny ale,dawajcie muzykę z trailera!

Darowanemu koniowi się w zęby nie patrzy jak to mówią. Dziekujemy Wam Redzi. Ale mam nadzieje, że niedługo zrobicie nam niespodziewajke i udostepnice nam utwór z trailera "True Hero" ;)

Kurde no brak mi słów CDP - jako jedyni dbacie o swoich fanów, nawet już po premierze Wieśka 2 na Pc i Xbox'a zasypujecie nas newsami, dlc'kami, utworami, konkursami, nagrodami. Jesteście niesamowici ! A utwór świetny, najbardziej podoba mi się przejście na 1:21 :)

O, O!
I proszę! Jest chór, ale bez monotonii, tylko z wykopem... i końcówka o 180 stopni. Bardzo zacne, bardzo.

Jak już napisał maciekw, jest to na soundtracku z GOGowej wersji... Podobają mi się ostatnie sekundy gdy słychać gitarkę i bębny... Jakoś zawsze mi to do Wiedźmina pasowało :)

Mi szczerze powiedziawszy wgl nie podobała się muzyka z trailera...
Jestem natomiast zadowolony, mogąc odsłuchać muzyki z intra, wsłuchać się w chór z biblioteki samplowej Requiem (firma 8Dio). ^^

Szkoda tylko, że utwór w crapowej jakości 160 kb/s. xP

Panowie Wierza i Scorpic powinni założyć wytwórnię Trailer Music. :D

PS: Ciekawe, że utwór nosi tytuł Within the Temeria a dotyczy filmiku, którego akcja rozgrywa się w Aedirn.

A ja jeśli mogę to zapytam: skąd można pobrać wcześniejsze udostepnione utwory, bo nie moge ich teraz znaleźć?
Jest jakiś dział lub temet na forum?
Z góry dzięki za pomoc i pozdro dla wszystkich.

Top Bottom