Odpowiedzi na Wasze pytania poznacie już 26 stycznia [UAKTUALNIENIE]

+
Bezpieczne przeglądane nie jest obsługiwane
Ta aplikacja nie obsługuje szyfrowanego połączenia (HTTPS). Dowiedz się więcej - to mam jak wchodzę na facebooka a potem kieruje mnie do gier i aplikacji jakieś pomysły?

No pięknie. Zrobiłem refresh i mam info, że wykupiony limit połączeń został osiągnięty i nie mam podglądu. Gdzieś to jeszcze nadają oprócz Facebooka?

Narsereg said:
Bezpieczne przeglądane nie jest obsługiwane
Ta aplikacja nie obsługuje szyfrowanego połączenia (HTTPS). Dowiedz się więcej - to mam jak wchodzę na facebooka a potem kieruje mnie do gier i aplikacji jakieś pomysły?
Wyłącz zabezpieczenie w opcjach konta.
Account Settings-->Security-->Secure Browsing

Trochę ten pan przemawiający mało porywa. Kompletnie mnie nie przekonuje. I to czytanie z kartki... Serio? Nie było kogoś bardziej, bo ja wiem, zaangażowanego?

Dzięki za pomoc, ustawiłem sobie by oglądać plansze z wyżej zapodanym błędem rozłączenia. :]

zi3lona said:
Trochę ten pan przemawiający mało porywa. Kompletnie mnie nie przekonuje. I to czytanie z kartki... Serio? Nie było kogoś bardziej, bo ja wiem, zaangażowanego?
I to jest jeden z wielu momentów, w których brakuje mi pana Gopa :(

zi3lona said:

No Tomek Gop to on nie jest, niestety...

Top Bottom