Oficjalny mod Opera GX inspirowany grą Wiedźmin 3: Dziki Gon

+

Alicja.

CD PROJEKT RED

Ulepsz swój arsenał pogromcy potworów dzięki oficjalnemu modowi Opera GX inspirowanemu grą Wiedźmin 3: Dziki Gon!​

Pobierz przeglądarkę Opera GX stworzoną z myślą o graczach i sprawdź moda Wiedźmin 3: Dziki Gon – Edycja Rocznicowa, który pozwoli Ci przeglądać interent jak przystało na doświadczonego wiedźmina! To kompleksowe wiedźmińskie doświadczenie zawiera animowaną tapetę, niestandardowe ikony, czcionki i ekrany powitalne, efekty dźwiękowe w przeglądarce i na klawiaturze oraz wiele więcej.​

Zobacz moda w akcji:​

Ja korzystam z Przeglądarki Opera GX, o tej przeglądarce mogę powiedzieć tylko w trzech słowach : Jest naprawdę Zajebista! xD

I mam wrażenie, że Opera GX przebiła wszystkie inne przeglądarki czyli Google Chrome, Mozillę Firefox oraz Przeglądarkę Microsoft Edge, bo na Operze GX strony się wczytują Bardzo Szybko, a na tamtych trzech przeglądarkach jakoś tak się to strasznie naprawdę Wooooolno wczytuje.

Mod bardzo fajny, sam używam :beer:

Niestety, jak to mody do Opery, nie lubią się one z wide-screenem. Szkoda, bo animowana tapeta, mimo że mega, totalnie odpada, z racji jej ucinania. Trzeba zadowolić się statyczną :cry:

Top Bottom