Hej, mam nietypowy problem bowiem niektóre z osiągnięć nie zaliczają się. Przykładowo zaliczyłem całe Watson (być może to wina tego, że grałem offline ale przy wiedźminie 3 na GOGu w trybie offline osiągnięcia się zaliczały) i nie dostałem osiągnięcia. Dziś wrócił mi stały dostęp do netu, odpalam grę i testuje; tym razem niszcząc granat wroga w locie za co jest osiągnięcie; zero rezultatu. Mniejsza. Jeśli chodzi o czyszczenie dzielnic, wie ktoś może dlaczego tak się dzieje? Czemu nie dostałem osiągnięcia? 
Dodatkowo mam pytanko: czy ROZBÓJ W TOKU pojawia się na mapie jak jesteśmy blisko czy pojawia się od razu wszystko, to co trzeba zaliczyć aby mieć dzielnicę na 100%? Domniemam, że te gwiazdki policyjne na mapie też są potrzebne aby zaliczyć dzielnicę? Z fartem byki, czekam na pomoc!
Dodatkowo mam pytanko: czy ROZBÓJ W TOKU pojawia się na mapie jak jesteśmy blisko czy pojawia się od razu wszystko, to co trzeba zaliczyć aby mieć dzielnicę na 100%? Domniemam, że te gwiazdki policyjne na mapie też są potrzebne aby zaliczyć dzielnicę? Z fartem byki, czekam na pomoc!