Ozdobny kontusz

+
Ozdobny kontusz

Szczęść B-że!

Z zapytaniem przyfrunąłem. Podczas eksploracji włości Evereca znaleźć można legendarnej jakości ozdobny kontusz i buty. Czy można zdobyć spodnie oraz rękawice z tego 'setu'? Proszę nie mylić z weselnym wdziankiem.

Ukash

Forum veteran
Nie pamiętam dokładnie jakie wdzianko tam znajdujemy ale jeżeli chodzi o set "Księżyca w Nowiu" to tak.

Księżyc w Nowiu dostajemy z fabuły i jest to set średni. Swoją drogą, gdzie konkretnie jest ten czerwony kontusz? Bo sobie go przyzwałem za pomocą konsoli. Ponadto znalazłem również kod na buty, ale o spodniach i rękawicach nic nie ma. Gdzie brak tego pierwszego faktycznie jest dziwny, to tego drugiego raczej nie.

Ukash

Forum veteran
@kubolmem jeżeli chodzi o Księżyc w Nowiu to na elementy Unikatowe ( zbroja 209) natrafimy w znajdzkach, Legendarny o niższym poziomie (195) dostajemy na pewnym etapie.

Last edited:
Księżyc w Nowiu dostajemy z fabuły i jest to set średni. Swoją drogą, gdzie konkretnie jest ten czerwony kontusz? Bo sobie go przyzwałem za pomocą konsoli. Ponadto znalazłem również kod na buty, ale o spodniach i rękawicach nic nie ma. Gdzie brak tego pierwszego faktycznie jest dziwny, to tego drugiego raczej nie.
Ten kontusz znajduje się w rezydencji Evereców, w miejscu gdzie mamy stoczyć ostatnią walkę z koszmarem Iris

Szczęść B-że!

Z zapytaniem przyfrunąłem. Podczas eksploracji włości Evereca znaleźć można legendarnej jakości ozdobny kontusz i buty. Czy można zdobyć spodnie oraz rękawice z tego 'setu'? Proszę nie mylić z weselnym wdziankiem.
Nie, nie ma takiej możliwości.

Unikatowy Księżyc w Nowiu (zdobywany ze znaków zapytania) jest lepszy niż mistrzowskie zbroje wiedźminów. Dopiero unikatowe ofirskie ubranka go przebijają (a potem wdzianko szkoły żmii).

Co do kontusza to do zdobycia jest tylko kontusz i buty (w tej samej skrzyni są oba). Z tego co pamiętam do zdobycia w ruinach pałacyku Evereców. Niestety różnica w wyglądzie Geralta w tym unikatowym kontuszu w porównaniu do kontusza jaki ukradł Witlod to jedynie kolor. Liczyłem, ze jednak będzie wyglądał jakoś inaczej.

Ten kontusz znajduje się w rezydencji Evereców, w miejscu gdzie mamy stoczyć ostatnią walkę z koszmarem Iris

Nie, nie ma takiej możliwości.
B-g zapłać!

Szkoda. Szkoda również, że kontusz jest na modłę kozacką miast polską.

No tu się zgodzę. Swoją drogą, te kozackie klimaty niejako, moim zdaniem, sprzeczają się z całą Redanią. Biorąc pod uwagę to, że Redania to odpowiednik Polski, to nie pasuje to, że typowo kozacki ród był znamienity w tamtych okolicach, z faktu że zaraz by się żarli z innymi redańskimi szlachetkami.

Top Bottom