PGA 2024 (25-27 października 2024)

+
Chętnie bym się wybrał, zwłaszcza wiedząc że spotkam "ludzi z internetów" ale jest to data jednego z najważniejszych (dla mnie) turniejów rycerskich w sezonie (a właściwie wręcz zakończenie sezonu) i nie będę w stanie tego pogodzić. Mimo wszystko liczę na tego typu inicjatywy w przyszłości w bardziej dogodnych terminach :smart:

Chciałem pojechać, ale na październik doszło trochę nieoczekiwanych kosztów, więc raczej będę zmuszony sobie darować.

Dołączam do teamu #chciałabymalekoszty

Moje pierwsze i jedyne PGA wspominam bardzo ciepło, gdyby to połączyć z prawilnym spotkaniem z Wami, to byłabym przeszczęśliwa - jednak w tym roku odpadam z wyjazdami już raczej 😭

Jestem natomiast jak najbardziej ZA:
- wyznaczeniem celu „spotkania” na następny rok
- organizacyjną inicjatywą forumową oddolną, pod którą się ochoczo podepnę
- komisyjnym otwarciem kalendarzy i wpisywaniem miast i terminów

Co do zasady, jestem w stanie zaplanować sobie ze 3 wyjazdy AD 2025, ale potrzebuję tak co najmniej 2 miesięcy wyprzedzenia zwykle, wtedy naprawdę spore szanse, że będę…

Z chęcią się spotkam. Jestem jak najbardziej za :). Co do czasu i miejsca zbiórki to ciężko na ten moment coś więcej powiedzieć. Pewnie wielu z nas wejdzie o różnych porach. Będziemy w kontakcie :cool:

Myślę, że pora lunchowa/obiadowa byłaby ok. (konkretna godzina do ustalenia).

Każdy już dotrze i zdąrzy zobaczyć najbardziej interesujące go gry/stanowiska/wydarzenia.
Zdąrzymy się trochę zmęczyć atmosferą targów i tłumami. Będzie i okazja wspólnie uzupełnić kalorie i płyny :)

Last edited:
Top Bottom