Planowane prace techniczne na Forum

+

Vattier

CD PROJEKT RED
Forum zostanie tymczasowo wyłączone jutro, w czwartek 30 października, o godzinie 8 rano ze względu na konieczność przeprowadzenia pilnych prac technicznych. Przerwa w działaniu Forum potrwa maksymalnie do 4 godzin - planujemy przywrócenie pełnej funkcjonalności do godziny 12.

Przepraszamy za niedogodności.

Odnoszę wrażenie, że filtrowanie wyświetlania tematów nie działa. Mam obecnie całkowicie przemieszaną listę. Jeszcze ze dwie godziny temu było ok.

U mnie jest tak, że z powiadomienia mogę wejść w temat. Jeżeli ktoś coś dopisał najwyraźniej również. Jednak wchodząc w dowolnym temat mam info, że nie został odnaleziony.

Last edited:
Forum zdychało, a w międzyczasie (gdy działało) miało problemy z łączeniem postów.

Last edited by a moderator:
Wcześniej jak w jakimś temacie był nowy post, to był on wyświetlany najwyżej na głównej stronie forum, a teraz to bez znaczenia w którym temacie ostatnio trwała dyskusja, wszystkie są byle jak segregowane.

Forum już od dobrego tygodnia częściej nie działa niż działa.
Nie wiem, co się tam nawywijało, ale może pora na rollback?

Nie powiem nic nowego, ale forum (w obecnym kształcie) wciąż się wykrzacza - przed chwilą miałem komunikat "kurza twarz".

Nie pierwszy z resztą w ostatnim czasie (pomijając momenty gdy forum w ogóle nie działało - poza zapowiedzianymi terminami konserwacji).

Czy to jest normalne, że nie mogę się przełączać między stronami na liście najnowszych postów?
Bo że sortowanie od najnowszych przestało działać to chyba znany problem.
Post automatically merged:

A nie, sortowanie już działa.

Last edited:
Top Bottom