Po prostu sport

+
po kilku dniach mundialu z czystym sercem możemy stwierdzić, że dobrze, zę nas tam nie ma, bo się zwyczajnie nei nadajemy. nie ten poziom, nie ta klasa, nie te umiejętności. odstajemy pod każdym względem i nie chce nawet myśleć o tym, jak słanialiby się polscy zawodnicy w warunkach panujących w manaus

otóż to. mistrzostwa są wspaniałe, bo ogląda się je jak spektakl, wzystko na najwyższym poziomie, zero wyrzutów, chorobliwych emocji i oczekiwań. napięcie podczas meczów wynika z piękna gry i incydentalnie lokowanych sympatii, bez całego biało czerwonego ciężaru na karku. szkoda tylko, że brak naszych orłuw wystarczy do tego, by MŚ w Polsce spadły z rangi wydarzenia nr 1 do samej tylko imprezy sportowej. no ale wszystko ma swoją cenę.

po kilku dniach mundialu z czystym sercem możemy stwierdzić, że dobrze, zę nas tam nie ma, bo się zwyczajnie nei nadajemy. nie ten poziom, nie ta klasa, nie te umiejętności. odstajemy pod każdym względem i nie chce nawet myśleć o tym, jak słanialiby się polscy zawodnicy w warunkach panujących w manaus
Nasi by skwitowali porażki na mundialu że trawa była za śliska, nie było czym oddychać, albo że deszcz spadł, ale nigdy nie powiedzą że zagraliśmy słabo. Ja też się cieszę że naszych tam niema, nadawali by się tylko do podawania piłek chyba. Co z tego że mamy 4 może 5 dobrych piłkarzy jak trzeba mieć 11 na dobrym równym poziomie.

Heh, Szwajcaria mistrze, w ostatniej akcji na 2:1 :p A myślałem, że co najwyżej zremisują, bo to jednak drużyna bardziej usposobiona defensywnie i strzelają mało goli.

Bośnia gra dużo lepszą piłkę od Argentyny, Argentyna z Messim na czele wyglądają przy nich jak banda amatorów ;p

Obudzili się, już chyba po meczu :p

Last edited:
Ech byłem u buka, widać że wszyscy u nas chyba na Niemców stawiają bo stawka nędzna 1.96 w takim meczu to słaba stawka, no ale trudno wszyscy sąsiadów obstawiają, mam nadzieję że Neuer się spisze i wyłapie wszystko.

@socchi - oj tam oj tam . Portugalia też umiejętności futbolowe posiada. To będzie bardzo interesujące spotkanie. Ja nic może nie piszę, ponieważ każda drużyna jakiej kibicowałam przegrała...

Jak Niemcy zagrają tak, jak na mundialu w RPA, a Portugalia na miarę swoich możliwości...
To będzie się działo. :D

Idę paczać. :D

Top Bottom