Po prostu sport

+
Nie wiesz, że światło (a więc i obraz) jest szybsze od dźwięku? :D
A z Brazylii do Polski daleko. :p

Obraz nie jest :p Obraz waży więcej niż sam dźwięk, dlatego często na tych MŚ najpierw słychać komentarz a dopiero po chwili komentowaną sytuację. Źle to skalibrowali(ale w tym meczu chyba jest okej).

Niespecjalnie :p
Zauważyłam, iż siedzi na ławce i nie wiedziałam dlaczego. Czasem zdarzało mu się fajne bramki strzelić. Ja generalnie kibicuje Hiszpanom z sentymentu i jestem zszokowana ich brakiem postawy. Przegrywają jak najbardziej zasłużenie.

Niespecjalnie :p
Zauważyłam, iż siedzi na ławce i nie wiedziałam dlaczego. Czasem zdarzało mu się fajne bramki strzelić. Ja generalnie kibicuje Hiszpanom z sentymentu i jestem zszokowana ich brakiem postawy. Przegrywają jak najbardziej zasłużenie.
Kiedyś Torres był uznawany za najlepszego napastnika na świecie, dziś niestety jest trochę prześmiewany. Może nie jest tak skuteczny jak kiedyś, ale dalej jest przydatny dla drużyny :)

Jak tak nieco przygnębiona oglądam to emocjonujące spotkanie, to dochodzę do wniosku iż nawet jedenastu Torresów nie da rady wygrać tego meczu. Chile gra agresywnie i dynamicznie, Hiszpania natomiast... hmm, widzać po czerwonych wdziankach, że są. Gdzie jest ich szybkość, dynamiczna i agresywna gra? Przecież ligi europejskie zdominowali. Zachowują się tak, jakby nie chcieli strzelić ani jednej bramki.
Aktualny mistrz świata pojedzie do domu po dwóch meczach w eliminacjach. Coś jak z naszą kadrą :D

Cazorla biegł z piłką, potknął się, wstał, pobiegł dalej i zaś legł. Idealny obraz gry Hiszpanów :p

Tiki-taka spaczyła ich umysły,nie potrafią zrobić 2-3 podań i strzał na bramkę albo strzał z dwudziestki tego kompletnie niema, tylko by sie wymieniali podaniami i nabijali licznik.

Top Bottom