Nie dla Magdy, też jest Polką.Fatalne Australian Open dla Polaków /:
Nie dla Magdy, też jest Polką.Fatalne Australian Open dla Polaków /:
Jak najbardziej ma szanse z Karoliną, chcoiaż widać że wraca do formy, ale nie jest wcale bez szans... gorzej będzie w ewentualnym pólfinale z Sabalenką która jest w niezłym gazie.Obejrzałem obszerny skrót, miłe zaskoczenie, ładnie grała. Pytanie czy powtórzy taki mecz z Pliskovą.
No wlasnie od tych ~10 lat mniej więcej gra(ła) na podobnym poziomie, nagle skok do półfinału jako 3x zawodniczka w rankingu.... Jutro będzie oglądane live, trzeba oddać szacunek ale też dużej wiary w pokonanie Sabalenki nie mam, inna półka.o żadnym bujaniu nie ma mowy o jej mozolnej wspinaczce po szczeblach rankingu słyszałem 10 lat temu to praca moi drodzy tylko praca Magda trzymamy kciuki.
Z Sabalenka to jest jeszcze ta opcja że nigdy nie wiadomo jaki dzień będzie miała Aryna czy jej serwis będzie dobrze wchodzić czy znowu podwójne blędy i odpadnięcie na etapie pólfinału.Ja od zawsze mówiłem, że Magda ma poziom by rywalizować z najlepszymi, ale często brakowało tego czegoś, czy to spokoju, czy to podejmowania odpowiednich decyzji.
Wiadomo, że mecz z Aryną będzie bardzo ciężki, ale to jednak zawodniczka grająca w podobnym stylu co 3 poprzednio pokonane przez Magdę (Alexandrova, Garcia i Kvitova). Dlatego wierzę w to, że Polka może przejść ten półfinał, a póki gra, to na pewno ma szanse![]()
Ja bym powiedział słodko-gorzki.... tak czy inaczej był to piękny AO dla Polaków.
Fakt faktem Iga też przegrała z super zawodniczką.
To coś jak pilkarze co przegrali na mundialu "tylko" ze zwycieżcą i finalistąDokładnie, Iga przegrała z finalistką, a Magda w singlu ze zwyciężczynią turnieju,
To coś jak pilkarze co przegrali na mundialu "tylko" ze zwycieżcą i finalistą![]()