Chciałbym w życiu odnosić tylko takie porażki.Srebro siatkarzy jest porażką, brąz Igi jest porażką. Dorabianie do tego historyjek i ubieranie w kontekst jest wg mnie bez sensu.
Ola Kałucka, brązowa medalistka we wspinaczce, ma potężny ubytek wzroku i podczas wspinania nie patrzy na te uchwyty, bo i tak ich dobrze nie widzi. Wyczuwa je dłońmi.
Tak tylko Nole jest najbardziej wszechstronnym tenisistą w historii i kort nie stanowi dla niego problemuPs. A Nole zdobył złoto w tenisie dopiero teraz, nie martwiłabym się o Igę![]()
Piszesz jakby to były ostatnie igrzyska Świątek mającej ze 40 lat a na horyzoncie nie było żadnej następczyni i w ogóle posucha na kolejne dziesięciolecia. Ona jest młodą dziewczyną (praktycznie dekadę młodszą ode mnie a ja stary nie jestem xD.) W jej przypadku frazes że wszystko przed nią nie jest frazesem a oczywistością.Taa. Wieczni optymiści.
Brzmi to podobnie do pocieszania polskich sportowców w TV po nieudanym występie
Jesteś młody, masz przed sobą kolejne igrzyska... a za 4 lata może równie dobrze człowieka nie być.
Hmm a jest jakaś nastepczyni?Piszesz jakby to były ostatnie igrzyska Świątek mającej ze 40 lat a na horyzoncie nie było żadnej następczyni i w ogóle posucha na kolejne dziesięciolecia.
Szansa zawsze jest ale prawdą jest, że już nigdy nie będzie miała tak sprzyjających okoliczności do zwycięstwa na olimpiadzie jak miała.Ona jest młodą dziewczyną (praktycznie dekadę młodszą ode mnie a ja stary nie jestem xD.) W jej przypadku frazes że wszystko przed nią nie jest frazesem a oczywistością.
Hmm a jest jakaś nastepczyni?
Niemniej, nie o to mi chodziło.
Nie wiesz tego bo nie możesz tego wiedzieć. Chyba że znasz przyszłość to poproszę numery najbliższego LOTTO na priv.Szansa zawsze jest ale prawdą jest, że już nigdy nie będzie miała tak sprzyjających okoliczności do zwycięstwa na olimpiadzie jak miała.
Każdy kto się interesuje tenisem to wieNie wiesz tego bo nie możesz tego wiedzieć. Chyba że znasz przyszłość to poproszę numery najbliższego LOTTO na prpriv.
Upodobania co do nawierzchni mogą z czasem nie mieć dla niej znaczenia a dyspozycja lub obecność rywalek zawsze jest enigmą, podobnie jak dyspozycja samej Świątek. Nie mów że coś wiesz i że coś jest pewne bo po prostu nie jestKażdy kto się interesuje tenisem to wie
Nie dość że ulubiony kort to jeszcze sporo ważnych rywalek odpadło.
Raczej nie oglądasz tenisa na codzień bo nie pisałbyś wtedy takich rzeczy. 23 letni zawodnik to ukształtowany zawodnik w tenisie, ba jest wiele przypadków zwłaszcza wśród kobiet, które do tego właśnie wieku osiągały największe sukcesy by później po mału tracić formę. Nie sądzę, że tak będzie z Igą ale zostaje ten ważniejszy czynnik. Nie ma czegoś takiego, że nawierzchnia (dla 23 letniego zawodnika/iczki) przestanie mieć po jakimś czasie znaczenie, jeszcze się taki nie urodził. I tak mogę się założyć, że Iga nie zbliży się w ilości zwycięstw do RG na innym szlemie.Upodobania co do nawierzchni mogą z czasem nie mieć dla niej znaczenia a dyspozycja lub obecność rywalek zawsze jest enigmą, podobnie jak dyspozycja samej Świątek.
Z tym to pewnie się zgodzi wiele osób. To zresztą też dobry przykład na to, że nie zawsze rzekomy "pewniak" okazuje się faktycznym zwycięzcą. Ludzie już widzieli złoto na jej szyi, ale w praktyce to nie zawsze tak działa.Nie odbieram jej szans na zwycięstwo. Po prostu stwierdzam fakt, że w Paryżu miała największe szanse.
No cóż, gratuluje pewności w osądach i przewidywaniach. Oby się one nie sprawdziłyRaczej nie oglądasz tenisa na codzień bo nie pisałbyś wtedy takich rzeczy. 23 letni zawodnik to ukształtowany zawodnik w tenisie, ba jest wiele przypadków zwłaszcza wśród kobiet, które do tego właśnie wieku osiągały największe sukcesy by później po mału tracić formę. Nie sądzę, że tak będzie z Igą ale zostaje ten ważniejszy czynnik. Nie ma czegoś takiego, że nawierzchnia (dla 23 letniego zawodnika/iczki) przestanie mieć po jakimś czasie znaczenie, jeszcze się taki nie urodził. I tak mogę się założyć, że Iga nie zbliży się w ilości zwycięstw do RG na innym szlemie.
Nie odbieram jej szans na zwycięstwo. Po prostu stwierdzam fakt, że w Paryżu miała największe szanse.