Już druga minuta meczu. Dobry remisowy wynik póki co, Bednarek jeszcze nic nie strzelił.
Ja nawet nie oglądam tego meczu, a i tak chce mi się śmiać, czytając Twojego posta, bo sprawdziłem wynik i jest 1:0... dla nas.
Już druga minuta meczu. Dobry remisowy wynik póki co, Bednarek jeszcze nic nie strzelił.
Oho... Typowy polski kibic siedzący wygodnie na kanapieJa bym lepiej zagrał...
Na krześle, nie na kanapie!Oho... Typowy polski kibic siedzący wygodnie na kanapie![]()
Włosy na głowie też...W tym meczu posty na forum dosyć szybko się starzeją…
Przy czym pierwsza to gość strzał życia miał. A pozostałe dwie to w sumie sobie nasi sami strzelili xDFun fact: Chorwaci huknęli nam trzy bramki w przeciągu 7 minut. Nie wiem, co nam to mówi, ale brzmi kuriozalnie.
www.instagram.com
Dzisiaj Ostapenko rozgromiła Świątek. Iga nie umie z nią grać. Nic jej nie wychodziło, psycha chyba mocno siadła, itp.Świątek wróciła do grania i musi teraz gonić Sabalenkę. Obejrzałem przed chwilą mecz z Noskovą z turnieju w Dosze. Co ta Czeszka wyprawiała w pierwszym secie, to się w głowie nie mieściło. Serwowała tak, że ciężko będzie powtórzyć coś podobnego w tym roku. Cztery asy z rzędu w jednym gemie. Wydawało się, że Świątek jedyne co może zrobić, to odłożyć rakietę i po prostu zejść z kortu, bo piłki to sobie nie poodbija. A i tak jakoś dotarła do tie breaku. Szczęśliwie drugi i trzeci set były już nieco słabsze w wykonaniu Noskovej, bo gdyby tak grała chociaż przez połowę czasu, to trzeba by ją umieszczać w roli faworytki każdego spotkania.