Pobieranie DLC i patchy

+
nie wiedzialem o istnieniu patcha 1.03 i tak. Wczoraj odpalam goga, loginuje sie, a ze mam pobieranie wszystkich dodatków i patchy z automatu to odrazu po zalogowaniu zaczął coś pobierać. Wielkość tego pliku była okolo 570MB, ale niestety wyskoczył monit ze FAIL i tak naprawdę nie wiem co bylo bo patch ma mniej niz 300 podobno.

Panowie, pytanie z ciekawości,bo nie wiem czy po pobraniu patchy itd. to trzeb samoistnie zainstalować to wszystko czy jest opcja Automatycznego zainstalowania tego wszystkiego ? a drugie,to czy jak odpalam grę to wyświetla się w Lewym rogu 1.02 ? czy powinno 1.03 ? po instalce patcha 03..... ?

A u mnie to jeszcze ciekawiej. (ja próbowałem przez galaxy)
Kupiłem za free, pojawiły się pliki do ściągnięcia, ściągnąłem, klikam lupę w galaxy przy ściągniętym pliku, a w katalogu nie ma plików które niby ściągnąłem, tak kilka razy próbowałem aż się zagotowałem i dałem sobie spokój.
Ciekawe tylko czy będę mógł się cofnąć do Białego sadu jak uda mi się to zainstalować.

Last edited:
Witam. Mam problem ze sciagnieciem i instalacja patcha po zainstalowaniu wszystkich plytek.

Dochodzi roznie raz do 3% raz do 13% i wtedy w prawym rogu wyskakuje komunikat typu ''instalation failed'' i startuje od 320 mb patcha na nowo... co robic?

Screen o co mi chodzi
http://www29.zippyshare.com/v/MyfVA0J7/file.html

Mam dokładnie tak samo. Ma ktoś jakiś pomysł jak to rozwiązać??

---------- Zaktualizowano 12:38 ----------

up...

Mam dokładnie tak samo. Ma ktoś jakiś pomysł jak to rozwiązać??

---------- Zaktualizowano 12:38 ----------

up...

Problem rozwiązałem połowicznie... Ściagnałem pierwszy patch z jakiejs strony i zainstalowalem więc mogę przynajmniej odpalic grę ale nie mogę dalej sciagnać spolszczenia i innych patchy... GOG zaczyna ściagać dochodzi do kilku procent i bląd i zaczyna od nowa. Co zrobić ??

Sciagnijcie DLC recznie, pozniej wejdzcie do folderu gdzie sie wam to sciaglo i kliknijcie plik o nazwie ( setup the witcher3 dlc i numer dlc np 3) zainstalujcie to i dziala

Top Bottom